Week 17 // ik stond in de Telegraaf & 1 jaar samen
28 april 2020 
8 min. leestijd

Week 17 // ik stond in de Telegraaf & 1 jaar samen

Het is weer maandag dus ik vind het de hoogste tijd voor een nieuw weekoverzicht. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik vind de dagen echt voorbij vliegen. Voor ik er erg in heb zijn we alweer een week verder. Ik prijs mezelf gelukkig dat mijn werk gewoon door gaat en dat de blog goed wordt gelezen. Maar er zijn een hele hoop dingen die ik intens mis. Vandaag neem ik jullie mee in mijn afgelopen week.

Het was de bedoeling dat het weekoverzicht op maandag online kwam. Maar toen ik met de administratie bezig was geweest was al mijn energie compleet verdwenen.. Ik heb hem dus dinsdag ochtend afgemaakt ;).

Vorige week ben ik het helemaal vergeten te melden, geen idee hoe ik dit kon vergeten maar goed. 18 april stond ik in het VRIJ magazine van de Telegraaf! Mijn aller eerste interview ooit in een tijdschrift en dat voelt toch wel een beetje speciaal. Ik hoop heel erg dat ik steeds groter word met mijn platform en dat er een wielerblad een mailtje stuurt voor een leuk interview ;).

Zie hier mijn interview in de categorie Kasboek van het VRIJ magazine van de Telegraaf

Maandag 20 april

Mijn maandagen begin ik vaak bij de fysio. Nadat ik een beetje het huis heb opgeruimd – de vaatwasser uitgeruimd, keuken schoongemaakt – en de boodschappen deed. Vervolgens schreef ik het weekoverzicht van vorige week. Belde ik met klanten en deed ik de administratie. De fysio was wederom weer super tevreden over de voortgang. Verder schreef ik onderaan de dag in mijn planner dat het een fijne dag was. Dus daar ga ik dan maar vanuit ;).

Dinsdag 21 april

Liv accessoires #gekregen
REV Liv Mips helm, Race day handschoenen, Liv Passion handschoenen, Raceday korte mouwen jersey en Liv sokken, Wist je dat je met de code Kirsten15% 15% korting krijgt op Liv accessoires?

In de ochtend was ik thuis aan het werk. Zo schreef ik een blog over mijn favoriete accessoires van Liv Cycling. Daarna deed ik eindelijk les 1 van Mentale training voor Sporters van Sanne van Paassen. Ik las weer in het boek van Imu, de Online Marketing Tornado en was voor ABLOC aan het werk. Verder was ik voor een andere klant aan het werk en voelde ik mij erg productief. Eigenlijk zou die avond een tof event zijn van een klant, maar dat ging natuurlijk niet door met de corona tijd.. Super begrijpelijk, maar het blijft jammer. Ik mis het echt enorm om naar festivals, events en andere sociale gelegenheden te kunnen.

Woensdag 22 april

De dag dat Bram en ik officieel een jaar samen zijn! De tijd vliegt hoor! Misschien wel een grappig feitje, voordat Bram en ik een relatie kregen gingen we al een tijdje vriendschappelijk veel met elkaar om. Ik dacht in het begin echt helemaal niet na over een relatie. Als vriendinnen aan mij vroegen wie die Bram dan wel was, zei ik ohh gewoon een vriend, wat moet ik nou met een vriend die jonger is ;). Nou binnen een paar maanden is die switch wel degelijk gekomen en ben ik tot op de dag van vandaag smoor verliefd op hem. Binnen een half jaar gingen we samen wonen en ik zou nooit meer anders willen! In de ochtend ging ik naar een grote woonwinkel die net nieuw geopend is in de stad. Uiteraard hielden we afstand van elkaar, maar dat was hier niet zo moeilijk, zo groot en rustig was de winkel. Ik nam 2 espresso kopjes mee. Dit is een soort traditie geworden. Vorig jaar nam ik uit Girona 2 espresso kopjes mee uit La Fabricia voor Bram. Nu kocht ik 2 kopjes van Anna+Nina. Witte kopjes met in het rood “i love you”. verder kocht ik nog 2 heerlijke tiramisu taartjes en twee lekkere broodjes bij een van de lekkerste bakkers van de Stad: Broodje van Eigen Deeg in de Brugstraat. Ik schreef ook een nieuw artikel waarin ik beschreef waarom ik zo van wielrennen hou. Deze werd goed ontvangen en dat doet mij natuurlijk super goed. Ik besloot deze post te promoten via In de avond gingen Bram en ik eindelijk weer samen de fiets op. Daar genoot ik echt intens van. Samen fietsen vind ik echt een van de leukste dingen om te doen! Verder was mijn lieve papa ook jarig en die had ik een setje ABLOC bier cadeau gedaan! Ik gaf hem de giftbox welke ik bestelde bij Busy Bee Bike. Onder aan in de agenda schreef ik dat ik het een top dag vond en zo herinner ik hem ook. Love it!

Zonsondergang rondje met Bram

Donderdag 23 april

Het was weer tijd om naar mijn tijdelijke kantoorplek te gaan! Ik deed de tweede les van de Mentale Training voor Sporters van Sanne van Paassen. Bekeek een stukje terug van de webinar van Cynthia over plannen. Schreef de blog over de Fondo trainingen van die week ervoor. Deed een stukje administratie. Al mijn in en uitgaven deed ik in mapjes per maand en kwartaal. Als er iets is wat ik kut vind, dan is het administratie. Ik ben er gewoon altijd een beetje bang voor en dat is natuurlijk dikke zonde, want geld verdienen is leuk en tof. Ik ben al even aan het werk om mijn moneymindset te verbeteren en ik vind dat zo lastig. Het is wel fijn dat er meer leeftijdsgenoten zijn die zo met hun moneymindset bezig zijn. Verder haalde ik mijn nieuwe Liv spullen op die ik kreeg van het kantoor in Lelystad. Super blij mee! Voor in de avond had ik twee masterclasses gepland staan, maar je raad het misschien al, dat was veelte veel. Na het doen van de administratie liep ik helemaal leeg van de energie. Er was nog weinig van mij over, dit schreef ik ook op in mijn planner. De masterclass schoof ik naar een terugkijk moment en ik ging even bijkomen op bed – ik was kapot.

Heerlijk ijs onderweg met Ilse in Roden

Vrijdag 24 april

Vrijdag ochtend begon ik met een webinar van Sanne van Paassen over zakelijk winnen, juist nu. Iets wat ik super belangrijk en leuk vind om te doen. Ik schreef mijn doelen smooth uit, dat is hoe Sanne haar coachees altijd hun doelen laat formuleren. Vervolgens plaatste ik Anouk haar gastblog online. werkte ik voor ABLOC en ging ik de fiets op! Samen met Ilse gingen we een rondje Roden fietsen en onderweg aten we een lekker ijsje.
Sinds donderdag ben ik ook begonnen met de 30 dagen Challenge van Yoga with Adrienne en daar deed ik vrijdag weer een les van. Ik ben echt mega stijf en heb een aantal verkorte spieren waar ik graag aan wil werken. Vrijdag avond aten we heerlijke pizza’s van de steenoven ;). In eerste instantie zouden we ze zelf bakken vanaf 0, maar daar hadden we geen tijd meer voor. Uiteindelijk hebben we dus kant en klare pizza’s op de steen gemaakt en dat smaakt absoluut naar meer!

Sindskort hebben we op ons daktteras de oude Patton BBQ van mijn ouders staan. Het is een mega fijne en grote gas bbq waar we nu ook een pizzasteen in hebben liggen.

Weekend 25 & 26 april

Het weekend was ik rustig begonnen en ik had voor mezelf besloten dat ik mijn laptop niet aan mocht raken. De hele week had ik behoorlijk veel gedaan en ik slaap al een tijdje best slecht en had veel hoofdpijn. Het werd tijd om dat ding even aan de kant te schuiven. Ik besloot op avontuur te gaan en heb het hele weekend lekker gefietst. Bram heeft morgen, dinsdag, een tentamen dus ik ging zaterdag alleen op pad en zondag met vriendin en tevens gastblogger Anouk.

Ik had mega zin in een lekker broodje zaterdag. Uiteindelijk maakte ik een heerlijke club sandwich zalm. Ik gebruikte dit recept en voegde daar zelf nog rivierkreeftjes aan toe.

Ik kwam gisteravond weer helemaal opgeladen thuis en was klaar voor een nieuwe fijne week! Het is natuurlijk wel raar, ik zou eigenlijk vandaag op een fijn feestje de hele dag staan dansen. Nu ben ik gewoon aan het werk gegaan en spring ik zo de fiets op. Ook ben ik weer begonnen om meer op mijn eten te letten, fysiek zit ik niet zo lekker in mijn vel. Als ik in de spiegel kijk word ik niet blij en de enige die ik daar verantwoordelijk kan en wil houden ben ik zelf. Dus ook de hoogste tijd om daar mee aan de slag te gaan!

Wel gek hoor, zo’n leeg Slagharen!

Wist je dat jij mij ook op Strava en Instagram kan volgen?

Over de schrijver
Amy
Door

Amy

op 12 Feb 2021

'Op de fiets eet ik elk uur een speciale reep van 2,20 euro per stuk. Ik fiets drie keer per week 4 uur, dus dat tikt aan' HAHAHAHAHA, no way!

Reactie plaatsen