Weekoverzicht 18 // rustweek, werk en zadeltesten
03 mei 2020 
8 min. leestijd

Weekoverzicht 18 // rustweek, werk en zadeltesten

Zo, het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht. Dit keer dacht ik, ik ga hem eens op zondag maken! Ik las net Lenneke haar weekoverzicht en dacht direct, ja, ik ga ook even aan de slag! Even de week afsluiten door nog eens terug te kijken wat ik allemaal deed. Het was niet helemaal mijn week waarin ik mij op en top voelde, maar er is wel weer genoeg gebeurd. Lees je mee?

Maandag 27 april

Koningsdag zonder festival. Dat was raar ;). Sinds een jaar of vier start ik mijn festival seizoen met een lekker feestje op Koningsdag. Door de hele situatie was dit natuurlijk niet aan de orde en ben ik gewoon aan het werk gegaan. Ik kreeg nog wel reacties van familie en vrienden dat het een vrije dag was, dus ik lekker iets leuks moest gaan doen, maar ik had zin om te werken en ook genoeg te doen. Ik werkte thuis en Bram (mijn vriend) had dinsdag een mondeling tentamen, dus er hing thuis gewoon een werksfeer. Op maandag kijk ik altijd Boer Zoekt Vrouw terug. Ik ben echt dol op dat programma. Dit keer keek ik ook de hele web serie erbij om daar ook niks van te missen ;). Veder was ik bezig met mijn administratie op orde te krijgen. Als er iets is waar ik heel graag in wil verbeteren is overzicht creëren en behouden. Ik krijg al steeds meer structuur in mijn dagen, nu nog meer overzicht.

Maandag reed ik ook een rondje op de fiets. Ik voelde mij niet helemaal op en top, maar wilde het toch graag proberen. Eenmaal onderweg dacht ik, ik had beter thuis kunnen blijven. Mijn lichaam wilde even niet en dat is natuurlijk ook niet zo gek. Acht weken heb ik helemaal niks gedaan en zodra ik mocht ben ik meteen weer 100+ km per week gaan fietsen. Dus een weekje rust had mijn lichaam hard nodig.

Dinsdag 28 april

Ik begon de dag met yoga. 🧘‍♀️ Sindskort doe ik de 30 dagen challenge van Yoga with Adrienne. Ik doe het alleen niet elke dag, maar een beetje wanneer ik zin heb. Misschien wel beter om dit juist wel elke dag te doen. Verder keek ik de webinar over ondernemers fuck ups van Marielle Vink samen met Carlijn Ottens. In de avond liepen Bram en ik een rondje door de stad, we hadden mega zin in een lekker ijsje. Toscane is altijd een hit wat ons betreft ;p. Kreeg ook nog een super fijne tip voor een boek en die wil ik deze week bestellen. Ik heb namelijk vaak last van mijn hormonen en daar wil ik veel meer over leren.

Woensdag 29 april

Woensdag was weer een kantoor dag! Het plan was om tussen de middag een yoga les te doen, mijn stretch oefeningen van Lenneke en fysio oefeningen. En daar omheen lekker te werken. In de ochtend ging het allemaal niet zo. Ik kwam er niet lekker in, voelde mij niet fijn en ik weet het niet, kan het niet zo lekker omschrijven, maar het was niet top. Ik liep even terug naar huis – het kantoor is vrijwel om de hoek – en was gewoon best wel down. Na het ophalen van mijn lader ging ik het toch weer proberen. Alleen kreeg ik gigantische buikkramp en steken. Zo erg dat ik helemaal licht in mijn hoofd werd en me niet meer kon concentreren.. Mijn lichaam gaf heel goed aan wat ie wilde. Dus ik ben naar huis gegaan rond 15.00 uur, ben in bed gekropen met een kruik en ben even gaan chillen. Verplicht kalm aan doen. Niet iets waar ik blij van word, maar ik gaf mij er gelukkig vrij snel aan over. Toen ik me wat beter voelde ging ik even rommelen in huis met een lekkere podcast op. Een van mijn favorieten is die van Yvonne van Haastregt! In de avond had ik gekookt en maakte Anouk de naam van haar nieuwe bedrijf bekend!

Vandaag kwam de gastblog van Lenneke online

Donderdag 30 april

Weer een nieuw kantoor dagje! Ik voelde me al een stuk beter en ben lekker aan de slag gegaan met content maken voor klanten. Door alle foto’s van ABLOC beer wil ik telkens weer nieuwe plekken ontdekken. Sindskort staat Haute Route dus keihoog op mijn lijstje. 😉 Nu nog even goed trainen, haha.. Ook kocht ik kleding bij Hip voor de Heb. Twee rokjes en een heel leuk shirtje. Helaas is een rokje en het shirt net wat te groot, dus die wil ik even ruilen. Althans, het shirt ga ik even ruilen. – shit, zie net dat mijn maat er niet meer is .. Balen!

Donderdag stopte ik ook op tijd omdat ik toch nog niet helemaal op en top voelde. In de avond ging ik naar mijn ouders in Landsmeer

Dit artikel kwam online

Vrijdag 1 mei

Tijd om de fiets verder op mij af te stellen :). Ik ging weer naar De Bikefitter om de eind meting van 21 december te optimaliseren naar nu ik geopereerd ben. Er was nog een hoop te doen, omdat ik nog niet alles had veranderd. Zo heb ik nog een breder stuur nodig, een andere zadelpen en een ander zadel. Oh en nog nieuwe schoenen. Het hele idee van “ik ga wielrennen in mijn studententijd want paardrijden op mijn manier is echt te duur nu” komt niet echt lekker tot zijn recht. Wielrennen is echt niet veel goedkoper ;). Ik heb 3 weken de schoenen van Liv getest, maar blijf helaas heel veel pijn hebben. Dit komt omdat ik net wat bredere voeten heb dan regulier en dus continue een afgeklemde zenuw heb als ik deze schoenen aan heb. Heel jammer, want ik was net zo blij met mijn schoenen! Nu ga ik opzoek naar een ander paar. Ik heb al wat op het oog en hoop jullie binnenkort hier meer over te vertellen. Ik heb tijdens de finetuning ook een nieuw zadel getest en deze heb ik nu mee naar Groningen om verder uit te testen zodat ik straks nog meer kan genieten van deze fijne fiets!

We hadden om 11 uur bij Dirk Jan afgesproken en we waren rond vier uur weer thuis geloof ik. Dirk Jan zit altijd vol met verhalen en kent genoeg mensen binnen dit vak, dus dat is altijd gezellig en inspirerend! In de middag deed ik nog een klein test rondje, maar zoals altijd wist ik weer geen fijn rondje te rijden in de buurt van mijn ouders. Het voelt voor mij toch altijd alsof je daar een beetje gevangen zit door de drukte. Voor mijn gevoel heb je in Groningen gewoon veel meer vrijheid, haha! Wel wil ik wat meer routes leren kennen zodat ik ook daar goed kan genieten van het fietsen. Hopelijk mogen we over een tijdje weer met anderen fietsen en kan ik daar een social ride organiseren :).

Ps: de Bikefitter houdt zich aan de regels van het RIVM!

Zaterdag 2 mei

Mijn broer woont sinds een maand in een nieuw huis en het was de hoogste tijd om daar even langs te gaan! Als je bij hem op het balkon staat zie je gewoon Amsterdam Centraal liggen, best wel heel tof. Het was gezellig om hem en zijn vriendin weer te zien en spreken. We hebben samen geluncht en daarna ging ik weer naar huis. En echt, er is niks zo fijn om weer thuis te komen en mijn lieve vriendje daar te zien. Ik was maar 1,5 dag weg en toch had ik m echt gemist, haha.
We hadden laatst een pizzasteen gekocht voor op onze Patton gasbarbecue dus die wilde we heel graag proberen. Doordat we allebei niet tegen tarwe gluten kunnen, of in ieder geval sensitief er voor zijn, wilde we spelt pizza’s maken. En Wow, dat was lekker! Sowieso zijn die verse producten fantastisch, maar eindelijk geen buikpijn na het eten van een pizza was ook wel echt een verademing. De bodem willen we nog verder finetunen, maar zijn voor nu al erg tevreden. We keken ook nog een film en daarna belde ik een uur met een van mijn beste vriendinnen. Daarna dook ik in bed, tijd om te tukken.

Zondag 3 mei

In eerste instantie had ik hele plannen vandaag, maar ik heb het allemaal laten gaan en gewoon even rustig aan gedaan. Zo heb ik dit weekoverzicht geschreven, lunchte we met pizza omdat we nog deeg over hadden van gister, daarvoor haalde we een nieuwe gasfles op want de vorige was helaas alweer op doordat we hem niet heel handig hebben gebruikt de eerste paar keren, ik ben wat bezig in het huis en verder ga ik zo lekker koken en mijn planner invullen. Oh en ik heb mijn haar gestylt, want ik ging gisteravond slapen met nat haar en werd vanmorgen wakker alsof ik zo het land in kon als vogelverschrikker. Niet best ;).

Het is weer tijd om de nieuwe week voor te bereiden. De komende tijd staat er 1 ding heel groot centraal: Orde. Ik wil meer orde in de door mezelf gecreëerde chaos. Overzicht en structuur worden mijn pijlers. Structuur in mijn werk krijg ik al steeds meer, vooral door de fijne plantraining van Cynthia en door de goede gesprekken die Bram en ik hebben.

Wil jij nou ook die fijne plantraining doen en een planner erbij krijgen? Met de code Kirsten krijg jij €10 korting op de plantraining! Een die mega waardevol is en waar je ook nog een besloten Facebook groep bij hebt en live sessies met Cynthia. Inmiddels gingen er al 1000 mensen jou voor. Wil je er meer over lezen dan doe je dat in dit artikel over de plantraining.

Vergeet je mij niet te volgen op Strava en Instagram? Super leuk, sinds ik het hier benoem krijg ik steeds meer volgers op Strava en ook mijn volgers aantal op Instagram groeit steeds meer :). Thanks voor al jullie support!

Vanaf hier wens ik jullie een fijne nieuwe week.

Over de schrijver
Reactie plaatsen