Week 16: Werken &  Wielrennen
20 april 2020 
5 min. leestijd

Week 16: Werken & Wielrennen

Hi allemaal! Vroeger schreef ik op mijn oude blog elke week een overzicht van wat ik de week ervoor had gedaan. Ik vind het ook altijd een leuke rubriek om bij andere bloggers te lezen, dus ik ga hem hier ook weer introduceren! Ik neem je mee in mijn afgelopen week en hou je zo op de hoogte. Lees je mee?

Laat ik aftrappen met dat mijn weken nog redelijk chaotisch zijn. Ik ben vooral veel aan het werk, al voel ik mij nog lang niet altijd productief. Hier ben ik wel heel erg mee bezig. Zo heb ik de plantraining van Cynthia al gedaan en gebruik ik haar planner dagelijks. Maar zoals dat met veel dingen bij mij gaat kost het altijd even tijd voor ik het echt als een nieuwe routine heb gecreëerd. 😉 Ik vond de training wel echt heel fijn en het past ook goed bij mij. Wil jij deze nou ook doen? Met de code Kirsten krijg jij €10 korting. Bij de training krijg je de planner ter waarde van €20,99 erbij! In dit artikel lees je trouwens hoe het plannen nu gaat.

Maandag 13 april

Maandag was het natuurlijk tweede paasdag! Voor veel mensen een dag om paaseieren te zoeken en lekker te eten. Al was dat dit jaar natuurlijk wel heel anders dan je misschien gewend bent. Mijn/onze tweede Paasdag zag er iets anders uit. Ik had een mega hyper focus en heb zo’n beetje van 8.30-00.30 gewerkt aan mijn platform en nieuwe pagina voor de diensten die ik met een paar maanden wil lanceren. Ik heb dat soms, dan ben ik gigantisch gefocust en knal ik er alles uit. Ik ben dol op dat soort dagen, maar het is wel heel belangrijk om dan ook wat meer ontspanning naast te zetten. Ik probeer steeds meer naar yin/yang te leven, maar moet toegeven dat ik het moeilijk vind. Van de doe modus (mannelijke energie) naar de ontspannen en vrije modus (vrouwelijke energie). Ik kreeg wel veel gedaan en naast dus de hele dag te hebben gewerkt deed ik niks.

Dinsdag 14 april

Dinsdag ging ik content maken met vriendin en gastblogger Anouk Boonstra. Hier kreeg ik van mensen best wat kritiek op en dat snap ik ook ergens wel. Het was niet de handigste set en ik ben mij er steeds meer van bewust dat ik onder een vergrootglas word gelegd, maar dat is achteraf praten.. De dag zelf was wel erg gezellig, we hebben mooie plaatjes gemaakt welke je al verschillende keren voorbij hebt zien komen op mijn Instagram en hier op het platform. We waren de hele dag bezig en Anouk reed voor het eerst 50+ km op haar nieuwe Unicorn! Het was ook gewoon heel fijn om even een dag niet achter de laptop te werken, zeker omdat ik de dag ervoor tot zo laat en zo lang had gezeten.

Kirsten Boerrigter

Woensdag 15 april

Het was weer fysio tijd! Ik prijs mezelf gelukkig dat ik dit nog mag. Heel veel fysio praktijken zijn dicht, maar doordat ik geopereerd ben moet ik vanuit de arts nog behandeld worden. We worden elke keer bij aankomst getemperatuurd en moeten onze handen wassen. Ik was op de racefiets naar de fysio gegaan en ging daarna even naar de Giantstore. Er moest namelijk een kortere stuurpen op mijn fiets zodat ik wat fijner kon zitten. Na het korte bezoek aan de winkel was het tijd voor mijn eerste Fondo training van de week. Het was een blokken training! Ik vond het erg leuk om te doen, al was ik wel vrij snel verzuurd. Ik vond het wel lastig om een route te pakken die goed was voor zo’n training. Mocht je nou ook in Groningen wonen en je hebt tips voor een fijne omgeving om blokken training uit te voeren waar je niet zo veel hoeft te stoppen, let me know!

Verder heb ik woensdag lekker gewerkt achter mijn laptop. Dit was wel een dag waarin ik mijn focus wat miste. Ik kan daar altijd heel erg van balen, maar ja daar wordt de focus niet beter van ;). Ik ben bezig geweest voor klanten en heb de diensten pagina verder ontwikkeld.

Donderdag 16 april

Bijna elke donderdag zit ik in een kantoor te werken welke helemaal Corona proef is om naartoe te gaan. Ik was de dag begonnen met lezen in het nieuwe boek van Imu.nl, de Online Marketing Tornado. Super interessant en leuk om te lezen. Ik ben hier natuurlijk heel veel mee bezig dus ik word hier altijd erg enthousiast van. Daarna wilde ik wat werk dingen doen, maar het lukte me niet zo goed. Ik zag dat ik mijn eerste maand door mijn opdrachtgevers was betaald dus ik besloot dit te vieren met een lunch voor mijn vriend en mij. Ik kocht ons lievelingsbroodje bij Pigale. De Groningers zullen wel weten waarom ik daar bestelde!

Verder ben ik heel druk bezig geweest voor de diensten pagina en had ik hem al bijna live geplaatst. Meerdere vriendinnen zeiden gewoon doen, het is goed je hebt een goede dienst en gas erop! Maar ergens voelde het te gehaast, mijn vriend zei heel duidelijk doe nog niet en toen heb ik het nog maar even aan de kant geschoven. Ik wil alles eerst verder finetunen en nog verder met mijn studie komen en dan langzaam zorgen dat ik meer klanten kan helpen. Dus de komende tijd ga ik hier achter de schermen mee door.

Vrijdag 17 april

In de ochtend begon ik weer met lezen en met content maken voor ABLOC Beer. Dit is een van mijn online marketing klanten waar ik erg blij mee ben. De webshop met kleding is live, dus neem daar vooral even een kijkje! In de middag had ik met een vriendin afgesproken om naar de tulpenvelden in Groningen te fietsen. Dit was echt een heel fijn ritje! Super mooi weer, wel veel wind op de heenweg en de tulpen stonden er echt heel mooi bij! Bij thuiskomst had ik heel veel pijn aan mijn benen en dat terwijl we alleen maar in D1 hebben gefietst. Heel erg balen.. Toen ik net (maandag 20 april) bij de fysio was en het uitlegde schrok hij wel. We gaan eerst kijken of het beter wordt als ik meer oefeningen doe voor mijn flexibiliteit. Gelukkig schreef Lenneke al een gastblog over stretchen, dus daar ben ik ook mee aan de slag. Verder ga ik aan de slag met de volgende filmpjes:

Doen jullie wel eens yoga? Zo ja, wat voor oefeningen?

Weekend, 18-19 april

Zaterdag heb ik vrij weinig spannends gedaan geloof ik ;). Ik heb gewerkt, maar ook een beetje in huis gerommeld en daar hield het ook wel weer mee op haha. Zondag ochtend deed ik mee aan een webinar over money mindset. Dit vind ik super interessant en is echt iets waar ik heel veel over wil leren. Kom maar op met meer geld ;). Ik volgde trouwens de webinar van Willemijn Welten & Mariëlla Vink.

Zo, dat was mijn afgelopen week! Deze week staat vol met werk en sporten. Eigenlijk een beetje zoals de afgelopen tijd en ik geloof dat daar ook weinig verandering in gaat komen de komende tijd/weken.

Ik zal volgende week weer een nieuw overzicht schrijven, tot die tijd kan je mij natuurlijk volgen op Instagram en Strava! Tot volgende week!

Lee hier de artikelen die vorige week online kwamen:

Over de schrijver
Reactie plaatsen