Mijn favorieten Liv accessoires + kortingscode
21 april 2020 
2 min. leestijd

Mijn favorieten Liv accessoires + kortingscode

Zoals jullie wellicht weten ben ik sinds november 2019 Liv Benelux Ambassador en draag ik met veel plezier hun producten. Vandaag ga ik mijn favorieten accessoires van Liv met jullie delen. Ik heb natuurlijk nog niet alles geprobeerd, dus zodra ik weer nieuwe ontdekkingen heb gedaan hou ik jullie op de hoogte. In de titel heb je het al kunnen zien, maar ik heb een kortingscode voor jullie kunnen regelen! Lees snel verder voor mijn favorieten en de kortingscode.

Signature Bib sort + Jersey

Oke ik denk dat dit setje wel echt mijn nummer 1 favoriet is momenteel. Ik heb het dan over de broek en het shirt samen. Ik zag deze al voorbij komen bij Angela en wilde hem heel graag hebben. Ik draag van beide een Small. Ik moet eerlijk toegeven dat vooral het shirtje wat strak bij mijn borsten zit, maar dat is ook niet heel raar. Ik heb 3 maanden niet kunnen sporten en ik ben erg gek op eten ;). En ik heb nu eenmaal een grotere cupmaat. Wel weet ik dat als ik een maat groter had genomen het was gaan hangen. Het is nu gewoon de taak om weer terug in shape te komen ;).

Als je op de links klikt kom je bij de producten!

De Raceday kit vind ik ook erg leuk. Hier draag ik wel een medium van de short sleeve jersey en een small van de bibshort. Ook de Race Day Mid-Thermal Long Sleeve Jersey is heel fijn, al had ik deze achteraf gezien wel in een small moeten nemen. Ik heb daar nu een medium van en hij begint wat te hangen, dat is wel zonde.

Deze producten zijn wel echt mijn favoriet van dit seizoen. Er zijn ook nog wel een aantal dingen die ik aan mijn lijstje wil toevoegen:

Zo lijkt mij de Race Day Wind Vest super fijn, de korte handschoenen, de lange dunne heb ik al en zijn voor de herfst echt fijn. Maar ook een Rev Liv MIPS helm staat hoog op hetl lijstje!

Kortingscode voor accessoires

Ik vind het echt heel leuk dat ik jullie vanaf nu ook een kortingscode kan geven voor Liv accessoires! Met de code Kirsten15% krijg jij op de korting op de accessoires die je besteld. Vertel dit ook vooral aan je fietsliefhebbende vriendinnen zodat jullie allebei kunnen genieten van 15% korting!

Over de schrijver
Reactie plaatsen