6x Favoriet april

De tijd vliegt als je het mij vraagt! Er gebeurd momenteel super veel. Het was mijn eerste echte maand ondernemen, de eerste keer kwartaal aangifte, de eerste volle maand dat ik buiten mocht fietsen, Corona, openstellen voor nieuwe dingen leren, onzekerheden overwinnen.. Noem het maar op. Het was een volle maand, een gekke, maar zeker ook toffe maand. Vandaag vertel ik wat mijn favoriete momenten waren de afgelopen maand. Lees je mee?

Loxure – De oplossing tegen fietsdieven

Op nummer 1 komt echt wel het fietsalarm wat ik opgestuurd kreeg van Loxure. Momenteel heb ik nog een Swap Fiets, maar over een paar weken breng ik deze terug. Ik heb namelijk mijn abonnement opgezegd omdat ik het eigenlijk toch wel gekke werk vond om elke maand 16 euro aan een fiets abonnement uit te geven. Ik wil natuurlijk niet dat mijn nieuwe, tweedehands stadsfiets straks gestolen word. Begin deze maand kreeg ik een perspakketje opgestuurd met dé oplossing tegen fietsdieven. Loxure is een alarmsysteem wat je op je fiets monteert en af gaat als iemand aan je fiets zit. Naast dat je het op je stadsfiets kan bevestigen zou je dit ook op een bakfiets of racefiets kunnen doen. Zelf kies ik ervoor om hem straks op de nieuwe stadsfiets te bevestigen om zo alle dieven van mijn fiets af te houden :).

Het is een alarmsysteem met afstandsbediening. Het systeem heeft een geluidssterkte van 100 decibel. Doordat je het aan de fiets bevestigd heb je geen (zwaar) slot meer nodig. Het systeem is 100% waterdicht en heeft 7 verschillende gevoeligheid standen.

Het alarm systeem kost €25 en wordt in de Benelux gratis verzonden! Jij kan 10% korting krijgen door de code Kirsten te gebruiken. Volg het merk ook even op social media. Instagram Facebook

Lekker weer

We hebben ondanks alle gekte rondom corona echt super fijn weer gehad. Ik kan me voorstellen dat je er nu op een andere manier van geniet dan je normaal zou doen. Dat geldt hier ook een beetje. Normaal begint mijn festival seizoen met Koningsdag en spendeer ik uren in het park met vrienden. Gelukkig staat ons dakterras vanaf 11 uur in de zon tot hij onder gaat. Doordat het achter ons appartement windstil is kan je daar heel lekker zitten. We hebben praktisch elke dag daar op onze heerlijke loungeset gelegen. Soms gebruikte ik het als kantoor. Met de parasol op was dat prima te doen. Al werkt het wel fijner om gewoon achter een bureau te zitten tijdens het werk. Ook hebben we geregeld genoten van onze nieuwe bbq. Mijn ouders hadden altijd de Patton in de tuin staan maar gebruikte hem niet super veel meer. Met het oog op hun verhuizing volgend jaar mochten wij hem hebben! Mega lief en super fijn. Het is echt een aanvulling op onze keuken. Doordat we in de keuken geen oven hebben, hebben we een pizzasteen gekocht waardoor we nu op de bbq heerlijke pizza’s kunnen bakken!

Veel op de fiets!

April was de eerste maand waar ik weer lekker mocht fietsen in de buitenlucht. Man wat had ik dat vreselijk gemist zeg. Ik heb deze maand dan ook heerlijk veel buiten gefietst wat absoluut genieten was met het mooie weer. Ik reed zelfs 550 kilometer in april. Dat is 130 kilometer meer dan vorig jaar ;). Al kwam dat toen doordat mijn fiets destijds op dag 3 kapot ging toen ik in Spanje zat.. De afgelopen weken heb ik veel trainingen van Fondo gedaan en daar ben ik echt mega blij mee. Vorige week heb ik geen Fondo training gedaan, maar daar kom ik nog op terug in een aparte blogpost.

Mijn eerste maand ondernemer!

Ja, ook dit is voorbij gevlogen. Met af en toe mijn handen in het haar, heel veel OMG YASSS momentjes, overweligend gevoel, energie lekken, energiepieken.. Het is allemaal voorbij gekomen, maar boven alles drijft het gevoel dat ik dit zo fijn vind. Ik doe wat ik leuk vind, ik kies de verdieping die ik tof en belangrijk vind. Het voelt alsof het allemaal goed komt, hoe moeilijk of lastig ik het soms ook vind. Mijn eerste maand als ondernemer in de Corona tijd is natuurlijk wel een beetje gek. Ik ben wel echt gigantisch blij dat mijn klanten mij kunnen blijven betalen en de samenwerkingen voort blijven zetten.

Mezelf vrij geven en gunnen vind ik nog wel lastig. Er is namelijk altijd veel meer te doen dan wat past in mijn dag.. Nog steeds plan ik wel eens een dag te vol en verlies ik gedurende dag mijn focus. Maar daarom ben ik ook nog steeds zo blij met alle tips en tricks die ik ontvang via de Plantraining. Waar jij ook nog steeds aan mee kan doen met 10 euro korting! Gebruik de code Kirsten en je gaat met korting aan de slag aan een mega fijne en waardevolle training.

Deze maand heb ik ook meerdere webinars gevolgd. Waaronder een over je moneymindset en de ander over Learnings van 2 andere ondernemers die samen in totaal al 8 jaar ondernemen. Interessant!

Mentale Training voor sporters – Sanne van Paassen

Mentale training is iets waar ik al jaren druk mee ben, maar ook nog steeds lastig vind om te implementeren. Sommige dingen blijven super goed hangen, andere dingen vervagen snel. Maar de energie, warmte en gedrevenheid van Sanne blijven altijd bij. Ik vind haar super inspirerend en op de een of andere manier kan zij bij mij iets doorbreken waardoor ik aan haar lippen blijf hangen en telkens nieuwe informatie wil opslaan. Momenteel ben ik bezig met de Mentale Training voor sporters. Dit helpt mij heel erg om ook in mijn sport het overzicht te bewaren en niet direct keihard als een kip zonder kop van stapel te lopen. Door dingen echt uit te gaan schrijven en te noteren ben ik er heel bewust mee bezig. Super interessant. Wil jij nou ook deze toffe training volgen? Doe dat dan via deze link.

Nieuw record op het platform!

Wow! Ik bekeek net de statistieken even vergeleek die met een maand eerder en er zijn gewoon 400 extra bezoekers op de website geweest! VIERHONDERD! Dat is echt veel. Daar ben ik natuurlijk mega blij mee. De komende tijd blijf ik lekker doorbouwen aan de groei van mijn platform. Ik heb er namelijk grootste plannen mee en hoop jou daar in mee te mogen nemen de komende tijd/jaren ;). Mocht je trouwens nog dingen hebben die je graag wilt lezen op het platform, stuur dan gerust even een mail naar info@kirstenboerrigter.nl

Vergeet mij niet te volgen op Instagram en Strava

Over de schrijver
Reactie plaatsen