Update! Geen Liv Ambassadrice meer + Social Media Junkie
13 augustus 2020 
2 min. leestijd

Update! Geen Liv Ambassadrice meer + Social Media Junkie

Zo, het werd wel weer tijd voor een (korte) update. De laatste keer dat ik een overzicht schreef is echt al lang geleden en dat heeft meerdere redenen. Een daarvan is omdat ik achter de schermen allerlei dingen aan het uitzoeken was over wat ik nu wil en wat ik daarvoor moet doen. Momenteel komt alles weer in een rustiger vaarwater en vond ik het tijd voor een update. Lees je mee?

Kirsten Boerrigter

Geen Liv Ambassadrice meer

In november 2019 werd ik Liv Benelux ambassadrice. Dit houdt kort in dat ik gekoppeld werd aan een dealer in Groningen en dat ik samen met de dealer en andere ambassadrice leuke events zou organiseren om meer vrouwen kennis te laten maken met de winkel, het merk Liv, maar ook met het wielrennen. We hadden super toffe ideeën en hadden de eerste clinic al gepland staan maar door Corona moesten we deze cancelen.
Super jammer natuurlijk, want ik had daar erg veel zin in. Ik heb in de Corona tijd veel nagedacht over wat ik verder wilde en of dit ambassadeurschap nog echt bij mij zou passen. Ik kwam tot de conclusie dat ik het toch niet helemaal meer bij mij vond passen. Mede daarom heb ik besloten om te stoppen met het ambassadeurschap. De samenwerking is vanuit beide partijen gestopt en ik ben daar zelf helemaal oke mee. Gister heb ik de laatste meters op de fiets gereden en deze ingeleverd bij Giantstore Veenstra. Ik wil Giantstore Veenstra en Liv Benelux nogmaals bedanken voor de afgelopen tijd!

Ik hoor je denken.. Een blogger die veel deelt over het fietsen zonder fiets, dat klopt niet ;). Dat snap ik, gelukkig hoef ik niet lang zonder fiets te zitten! Morgen ga ik op pad om mijn nieuwe fiets op te halen. Voor alle updates daarover kan je mijn Instagram in de gaten houden, daar zal ik morgen actief op delen!

Kirsten Alpentocht

Alpentocht NL

Yess! De Alpentocht NL editie is al bijna. Tijdens dit event, waar je hier meer over kan lezen, ben ik een aantal dagen in de buurt van de Posbank dus daar zal ik mijn hoogtemeters maken. Met de komst van de NL editie is het niet meer zo moeilijk om hoogtemeters te maken. Je kan bijvoorbeeld voor jezelf als doel stellen om 20 keer de Lemeleberg op te fietsen, de Dom toren te beklimmen, het viaduct 40 keer op te rijden, 100 keer de trappen in het trappenhuis op te rennen.

Social Media Junkie

Blogs schrijven over mijn ervaring met wielrennen, jou een kijkje geven in mijn dagelijks leven via Instagram en alles wat daar verder nog bij hoort vind ik mega leuk om te doen. Maar mijn geld verdien ik voornamelijk met werken voor klanten vanuit Social Media Junkie! SMJ is mijn content marketing bedrijf en ik help voornamelijk sport gerelateerde bedrijven met hun online zichtbaarheid, waarbij ik het liefst allemaal klanten uit het wielrennen en de paardensport heb.

Biking Destinations

Een nieuw Instagram account! Op Biking Destinations delen Sander en ik toffe plekken over de hele wereld waar je zeker een keer naartoe moet als fietsfanaat. We hebben grote plannen met dit account. Zo gaan we in september naar Innsbruck en zullen dan ook van alles over die roadtrip delen op dat account, net als dat we dat op onze eigen accounts zullen doen. Over de roadtrip naar Innsbruck hoor je later meer.

 

Heb je trouwens deze artikelen al gelezen?

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen