Weekovezicht 19 & 20 // Verzameling van 2 weken
23 mei 2020 
6 min. leestijd

Weekovezicht 19 & 20 // Verzameling van 2 weken

Oeps, ik doe even 2 weken in 1 artikel. Vandaag ga je zien dat ik soms super vrolijk en hyperactief ben en soms even niet zo goed weet wat ik wil en wie ik ben. Dat klinkt misschien wat heftig, valt wel mee. Ik vertel je wat onzekerheden, mijn geluksmomentjes, jullie favorieten artikelen en meer van dat zulks! Oh en ik was dus bij mijn ouders en daar vond ik allerlei foto’s van mij toen ik nog klein en schattig was ;). Die zie je ook in dit artikel!

De reden waarom ik even geen weekoverzicht had geschreven was voornamelijk omdat ik nog heel erg zoekende ben in dit ondernemersleventje. En dat is ook eigenlijk helemaal niet zo gek en ook helemaal niet erg. Ik denk dat het juist heel herkenbaar is voor nieuwe ondernemers. Misschien dat als je dit hebt gelezen dat je denkt, gelukkig.. Ik ben niet de enige.

Ik ben echt super goed in mezelf een bepaalde druk opleggen waardoor ik helemaal blokkeer. Weet dan echt niet meer wat ik wil, wat bij mij past, denk ik continue dat ik het niet goed doe en ga zo nog maar even door. Soms nemen deze gedachtes mij over en kan ik even niet meer positief denken. Niet in alle vlakken hoor, maar wel in bepaalde delen. En die delen zijn nu eenmaal een groot onderdeel van mijn leven. 😉

Ik was even bij mijn ouders omdat ik bij de Bikefitter was – daar schrijf ik komende week nog even over zodat jij ook bij hem op bezoek wil ;). Maar ik heb er eerder over geschreven, dus dat kan je hier lezen. Mijn ouders gaan volgend jaar verhuizen van een hoekhuis met 2 verdiepingen en een tuin in een dorp, naar een 80 m2 appartement in Amsterdam oost. Je begrijpt het, mijn ouders zijn al een tijdje aan het ontspullen en geregeld krijg ik een appje met “Kirst wil je dit nog hebben of kan dit weg?” Zo heeft mama al jaren meerdere kratten vol met spullen van mij. Hier heb ik even in gekeken en een kleine selectie gemaakt. Sommige dingen mochten wel weg, maar veel wilde ik bewaren. Wat ik wel lastig vond was het terugzien van mijn agenda’s op de middelbare school. Hier schreef ik altijd mijn gedachten in uit als het niet zo goed met mij ging. Je kan hier heel duidelijk terug lezen dat ik destijds heel slecht in mijn vel zat, mega onzeker was en mijn (toen net) overleden pony enorm miste. Ik schreef hele zielige songteksten in mijn agenda, stelde mezelf allerlei vragen en ja.. Ik moest wel even een traantje laten. Bij het lezen van de teksten voelde ik mij weer even dat kleine meisje van 14/15 die zo onzeker en verdrietig was. Terwijl ik dit schrijf krijg ik direct een brok in mijn keel. Wat was dit een moeilijk en pijnlijke tijd.

Verder zat in dat krat het stuk afgeknipte staart van mijn pony, die letterlijk mijn alles was. Ook dat was even heel pijnlijk en verdrietig. Geregeld vraag ik mij af wat er was gebeurd als we toen niet dat ongeluk hadden gehad. Dit jaar is zij 11 jaar overleden en ik mis haar nog steeds.

Pizza partyyyyy

Bram en ik kunnen allebei niet goed tegen tarwe en lactose dus eten voornamelijk spelt producten. Nu we een pizzasteen in de bbq hebben kunnen we zelf heerlijke pizza’s bakken. We moeten nog even het recept finetunen, maar pizza’s eten zonder buikpijn is echt een Godsgeschenk!

In de week dat ik dit schrijf heb ik voor het eerst spelt wraps gemaakt, aangezien we laatst een 25 kilo zak hebben gekocht bij de Notenshop. Het recept daarvan lees je binnenkort! Ik waarschuw je wel vast, als je dit hebt gemaakt wil je nooit meer kant en klaar wraps en pizza en alles eigenlijk ;).

De afgelopen twee keer heb ik ook best lekker kunnen fietsen. Ik deed een D1 rondje voor het eten, een D1 rondje met Ilse, een Fondo training met mezelf en fietste 92 km naar Hardenberg! Een super mooie rit, maar ik was er soms wel goed zat van. Vooral het laatste stuk was ik het zat, haha! Het was weer voor het eerst dat ik zo’n stuk in mijn eentje reed en dat was ook echt wel te merken. Mijn fiets is nog steeds niet helemaal juist afgesteld omdat ik nog op wat dingen moet wachten, wat er voor zorgde dat ik wel wat pijn had. Gelukkig is dit binnenkort opgelost!

Tijdens mijn ritjes kom ik altijd heel veel droomhuizen tegen. Soms maak ik even een snelle foto ;).

De laatste 2 jaar reed ik in Groningen rond op een Swapfiets. Je hebt er vast wel eens van gehoord. Het is een fietsabonnement waarbij ze zeggen dat je altijd een fijne fiets hebt om van a-b te komen. In het begin was dat ook wel zeker zo, maar de laatste maanden was ik steeds minder enthousiast. Helemaal toen ze de prijs omhoog hadden gegooid en het zo’n 16 euro per maand is gaan kosten. ZESTIEN EURO! Dat vond ik echt te gek. Ik had het er met Bram over en hij had meteen al een nieuwe stadsfiets gekocht en ik moest nog even wachten. Maar ik heb er nu ook een en ben er erg blij mee! Daar gaat mijn Loxure alarm op. Huh een fietsalarm? Jazeker! Daar deelde ik dus al wat over in dat artikel.

Ik weet niet heo het met jou zit, maar ik ben al vanaf jaar en dag dikke fan van Boer Zoekt Vrouw. Op Instagram heb ik het al vaker verteld, maar ik heb altijd gezegd dat als ik nog vrijgezel was en er deed een leuke boer mee, ik zou schrijven. Ik ben gek op het boerenleven en op het programma en zit dan ook elke keer voor de buis. En ik baal als het seizoen weer is afgelopen, haha. Extra blij dus nu ze weer op bezoek gaan bij oude boeren ;).

Ben jij fan van het programma?

Zoals je ook al even hebt gezien – en hier gelezen, heb ik een hele fijne, mooie nieuwe vaste werkplek buitenshuis. Ik ga nu 5x per week naar deze fijne werkplek en ik vind het helemaal fantastisch. Met een grote glimlach ga ik naar kantoor en als ik in de middag een rondje door de omgeving wandel ben ik helemaal in mijn nopjes. Het is echt top. En mooi. En het is helemaal fantastisch voor mijn knopje werk-privé. Wel nog even wennen qua wat ik wanneer qua werk doe, maar dat hoort erbij en komt goed.

Ook ben ik in deze twee weken weer voor het eerst bij een nieuwe psycholoog geweest. De stap er naartoe is altijd een beetje spannend en eng. Zodra ik binnen ben en voel dat het goed is, is het goed en ben ik blij en overheerst er trots.

Ook ben ik in deze twee weken weer begonnen #bijdepsycholoog. Het is altijd een bepaalde drempel om zo’n traject in te gaan, maar ik weet altijd dat het mij weer helpt. Ik vind het belangrijk om hier open en eerlijk over te zijn. Binnenkort komt er een mooi interview van mij uit, geschreven door Lotte. Hierin deel ik ook een heel kwetsbaar stukje van mezelf waarmee ik weet dat ik mensen kan inspireren. Lotte denkt het met een kleine 2 weken de proef af te hebben, dus zodra hij echt helemaal af is, zal ik hem delen.

Dit waren jullie favorieten artikelen

https://kirstenboerrigter.cc/liv-benelux-ambassadeur-manon-zuurmond-test-liv-langma-en-liv-enviliv/

https://kirstenboerrigter.cc/wielrenkleding-tips/

https://kirstenboerrigter.cc/moederdag-tips/

https://kirstenboerrigter.cc/gastblog-sandra-voeding-voor-en-tijdens-inspanning/

Deze podcasts heb ik geluisterd

https://open.spotify.com/episode/6KjOU6z3Q1iyGmpyMrjGl5

https://open.spotify.com/episode/6ahgFRwwVKX3AIGlpfDTs9

https://open.spotify.com/episode/6AUwmNjMUETF933O7WhRML

https://open.spotify.com/episode/5cvriG5FeYx4QK1xHX1DkK

https://open.spotify.com/episode/3gJLh4xiBx4yekQy7olwbT

https://open.spotify.com/episode/7h6yL7LQv5bTCqpreqAAF0

https://open.spotify.com/episode/3i2KxowlOhjFmOY3sgs28H

Super leuk dat je tot hier hebt gelezen/gekeken. Vergeet mij niet te volgen op Instagram en op Strava!

Over de schrijver
Reactie plaatsen