Ik doe mee aan de Alpentocht 2020!
21 januari 2020 
1 min. leestijd

Ik doe mee aan de Alpentocht 2020!

Yesss! Vanmorgen maakte ik het al bekend op mijn Instagram omdat ik het niet langer voor mij kon houden of wilde wachten tot ik deze blogpost had geschreven. Maar nu is ook mijn blog/platform aan de beurt voor de aankondiging van deze mooie, nieuwe samenwerking!

Zoals de titel al verklapt ga ik mee doen aan de Alpentocht! De Alpentocht is een tocht die dit jaar verreden wordt op Val Thorens waarmee er geld wordt ingezameld voor Cliniclowns. Een super mooie stichting waar ik graag mijn steentje aan bij wil dragen.

37 kilometer klimmen, 22 haarspeld bochten, eindigen op 2200 meter..

Nadat ik aanstaande donderdag geopereerd word aan mijn schouder is het dus de tijd om rustig aan te herstellen en mij voor te bereiden op deze mooie uitdaging. 37 kilometer klimmen, 22 haarspeld bochten, eindigen op 2200 meter.. Het gaat een gigantische klus worden, maar ik ga uitdagingen niet zomaar uit de weg en kijk er erg naar uit.

Ik heb nog nooit zoveel geklommen, de eindstreep bevindt zich op 2200 meter hoogte!, maar ook dat gaat goed komen. Ik werkte namelijk al samen met de Fondo app van de KNWU. Fondo schrijft een trainingsprogramma voor de Alpentocht zodat alle deelnemers getraind aan start kunnen staan. Na mijn operatie ga ik eerst een rustige fiets periode in om langzaam aan te herstellen en mijn duurvermogen uit te bouwen. Acht weken voor D-day gaat het echte Alpentocht trainingsprogramma van start.

Gedurende deze 8,5 maand ga ik jullie meenemen in het gehele proces en daar kijk ik erg naar uit. Binnenkort plaats ik hier het linkje waar jullie geld naar kunnen doneren om mij te steunen om geld op te halen voor Cliniclowns!

Zie ook hier de aftermovie van 2019:

Over de schrijver
Reactie plaatsen