Gastblog Anouk - Ik heb al 100 km gefietst op mijn nieuwe Liv!
17 april 2020 
2 min. leestijd

Gastblog Anouk - Ik heb al 100 km gefietst op mijn nieuwe Liv!

Ja hoor, een hele vrolijke Anouk hier vandaag..Het is nu bijna een week geleden dat ik mijn nieuwe fiets mocht ophalen en ik heb inmiddels over de 100 km met mijn unicorn fiets gemaakt.

Ik snap dat, dat voor heel veel mensen echt peanuts is qua afstand hoor, maar voor mij is het een dikke overwinning. Toen ik er afgelopen zaterdag voor het eerst mee wegfietste was het echt nog heel onwennig.. Ik voelde me net bambi op het ijs.. Mijn mtb die ik ZO graag in wilde ruilen voor een racer miste ik direct. Inmiddels is dat absoluut niet meer het geval hoor en vlieg ik samen met mijn unicorn over de wegen. (Als we wind mee hebben dan, wind tegen vind ik zwaar haha.)

Anouk Boonstra en Liv Avail 2020

Ook heb ik afgelopen week mijn eerste 50+ ritje gemaakt, zo trots was ik hierop.. Het maakt natuurlijk geen drol uit hoe ver je fietst, als je maar geniet.. Maar als ik dan al die Strava overzichtjes voorbij zie komen waar iedereen makkelijk over de 50km fietst, merk ik wel dat, dat me een beetje triggerd en ik daardoor minder trots ben op mijn eigen ritjes onder die 50 of 40 km.

Het is natuurlijk een onzinnige gedachte want iedereen begint onderaan en ik vergelijk mij nu met mensen die allang niet meer onderaan staan, maar hey.. Des te trotser was ik op mijn eigen 50+ rondje.. Het gevoel dat ik het ook kon vond ik fijn!

Liv Avail 2020

Ik wil hier even als aanvulling op geven dat dit niet van te voren gepland was, we zijn gewoon gaan fietsen en deden alles in een rustig tempo af en toe even stoppen en gewoon kijken hoelang het lekker ging.. Ik wil in deze tijden niet mijn eigen grenzen opzoeken of daarover gaan, dit hebben we dan ook niet gedaan! 🙂

Dit 50+ ritje heb ik samen met Kirsten gefietst, wat heel erg leuk was.. Normaal fiets ik veel in mijn eentje of met mijn paps, dus dit was weer eens heel wat anders. We hebben lekker afstand gehouden en we zijn op een dag gaan fietsen (afgelopen dinsdag) dat het absoluut geen mooi weer was, dus zijn ook geen andere fietsers tegen gekomen. Een beetje koud was het wel. Tussendoor hebben we lekker wat content geschoten voor Instagram en hebben we heerlijk gekletst over onze bedrijven.

Anouk Boonstra

Ik ben mega dankbaar dat ik mijn Unicorn in deze tijden heb, want ik merk dat het fietsen zo mijn hoofd leeg maakt en dat ik even nergens aan denk.. Ik hoop dat jullie daar momenteel allemaal nog net zo van kunnen genieten als dat wij hier in het noorden nog lekker kunnen!

Veel liefs, Anouk

Over de schrijver
Reactie plaatsen