5x Favoriet in januari 2020
02 februari 2020 
3 min. leestijd

5x Favoriet in januari 2020

Yes yes, de eerste maand is bijna voorbij en het is de hoogste tijd om mijn favorieten met jullie te delen!

Liv Cycling Australië bibshort

Ik volgde altijd al een aantal Liv Ambassadeurs, maar sinds ik er zelf een ben volg ik er nog meer. Voor inspiratie, maar ook om te connecten. Ik vind het leuk om te zien hoe de ambassadeurs in andere landen dit mooie merk promoten. Bij Stackatz vond ik een super mooi nieuwe kit van Liv Australië en ik hoop echt heel erg dat deze ook voor Europa beschikbaar word. Hier wil ik namelijk wel uren in trainen

IMU Premium

Vorig jaar zijn Bram (mijn vriend) en ik naar het seminar van IMU geweest en sindsdien wilde ik al heel graag trainingen van hun volgen. Het is aan de prijzige kant, maar je weet dat dit ook heel goed uitbetaald gaat worden. Ze hadden nu zo’n mega goede deal liggen dat ik daar niet omheen kon en dus heb ik mijn kans gegrepen. De komende tijd ga ik nog veel meer leren over online marketing en alles wat daarbij komt kijken. Van het bouwen van email funnels, SEO, conversies en nog veel meer en het mooie is dat er ook coaching bij zit. Daarnaast zijn er gigantisch veel ondernemers die gebruik maken van de diensten van IMU waardoor ik een hele hoop nieuwe mensen kan leren kennen.

De kracht van Instagram

Ook deze maand was mij de kracht en de mooie kant van Instagram heel erg duidelijk en zichtbaar. Anouk vond mij via de story’s van Liv Benelux en vervolgens raakte we met elkaar aan de praat. Inmiddels hebben we al wat leuke ideeën uitgewerkt en staat haar voorstel blog online. Daarnaast deelde ik op Instagram dat ik nog op zoek was naar meiden die soms hun verhaal over het fietsen willen delen en daar kreeg ik mega veel leuke reacties op. Dat vind ik echt super tof!

Kirstenboerrigter.cc live!

Het idee was er natuurlijk al langer, maar dat ik mijn platform ook echt live zou zetten in januari was nog even twijfelachtig. Ik ben super blij dat ik het heb gedaan en met de vele reacties die ik heb gekregen. Super bedankt daar allemaal voor!

Samenwerking Alpentocht x KNWU Fondo

Last but not least, in januari maakte ik bekend dat ik mee ga doen aan de Alpentocht! Met de trainingsapp Fondo ga ik mij voorbereiden op deze tocht. Via mijn platform hu ik jullie geregeld op de hoogte.

Over de schrijver
Reactie plaatsen