Oeps, Anouk heeft 2 weken niet gefietst
17 maart 2020 
2 min. leestijd

Oeps, Anouk heeft 2 weken niet gefietst

Ha, ik zie je denken.. Wauw jij gaat goed met je gastblog, direct al niet meer fietsen.Of misschien is dit mijn eigen overtuiging haha.Tja, mooier kan ik het ook niet maken.

Zoals ik in mijn voorstel blog vertelde heb ik een eigen bedrijf. Iets wat ik onwijs leuk vind om te doen hoor, maar wat soms echt heel erg veel tijd in neemt.
Zo ook de afgelopen twee weken. Mega drukke weken met veel deadlines.. Ik kijk nu al echt uit naar de zomer, dat ik gewoon savonds nog lekker de fiets op kan springen om nog een heerlijk rondje te maken, want MEN ik mis het fietsen echt heel erg. Oke, het is de laatste twee weken elke keer echt heel erg slecht en vies weer.. Maar dat heeft me er tot nu toe nog niet van weerhouden om de fiets op te klimmen. Even douchen na de tijd en je bent weer warm.

Toch merk ik wel dat ik het lastig vind om de tijd nu niet te hebben om te gaan. Sommige mensen zullen denken, daar maak je toch tijd voor.. Maar met een eigen bedrijf komen er zo vaak eventjes een paar dingen tussendoor die toch echt voorrang moeten hebben.
Ik heb nu met mezelf afgesproken om 1 dag in de week een ochtend vrij te nemen en die ochtend te pakken voor het fietsen en dan ook 1 dag in het weekend. Dit wil ik als de basis houden, zo is het voor mijzelf ook overzichtelijk. Dan heb ik minimaal 2 keer die week gefietst en mocht ik nog een momentje zien waarin ik tijd heb, kan ik die er bij mee pakken. Die bewuste ochtend probeer ik dan ook echt zolang mogelijk vrij te houden.

Stiekem hoop ik wel dat het weer snel gaat opknappen want daar wordt het toch ook echt wel wat leuker van.. EN ben ik momenteel nog opzoek naar een fijne racefiets erbij. Nu doe ik zoals ik vertelde alles nog op de mountainbike maar ik merk dat ik de snelheid op de weg toch ook echt heel, heel erg leuk vind! Ik heb al het een en ander bekeken uiteraard en weet inmiddels al dat ik een vrij dure smaak heb wat betreftt fietsen. Heel fijn weer.. haha.

Aanstaande vrijdag gaan Kirsten en ik samen naar Bikemotion, dus dat wordt voor ons lekker wegzwijmelen bij al die prachtige fietsen en accessoires. 

De SIDI schoenen met slangenprint

Hebben jullie trouwens de nieuwe limited edition schoenen van SIDI al gespot? Met een slangen printje? Ik vind ze echt te gek.. Helaas voor mij met mijn mini voeten (maat 36) zijn ze pas te koop vanaf maat 41. Maar hoe tof zijn ze. (Ik heb altijd in de mode gewerkt dus je begrijpt vast dat mijn hartje hier sneller van gaat kloppen, haha!)
Oke, dit niet fietsen is niet goed voor mijn portemonnee.. Ik heb alweer veelste veel toffe dingen gezien die ik perse wil hebben voor het fietsen. Kirsten en ik zijn naar de Bikemotion geweest en daar heb ik op mijn Instagram ook verschillende dingen over laten zien.

Liefs, Kirsten

Ps: wil jij mij steunen tijdens de Alpentocht? Klik dan hier om geld te doneren. De Alpentocht is een tocht waarbij er geld wordt ingezameld voor CliniClowns! 

Anouk haar Instagram
Kirsten haar Instagram

Over de schrijver
Reactie plaatsen