Mijn trainingsweek #19

Nu ik mijn sportritme weer terug heb, het hopelijk snel beter weer word en de activiteiten steeds dichterbij komen leek het mij leuk om weer over mijn trainingsweken te vertellen. De clinics met Maikel Govaarts en Lake Cycling kwam online, ik fietste in verschillende gebieden en ging naar de fysio.

Social Media Junkie Fietskleding

Maandag

Happy new Kit day! OMG! Vorige week maandag was het mijn lucky day. Mijn eigen Social Media Junkie fietskleding die ik samen met Kalas Sportswear heb ontworpen werd geleverd. Ik was helemaal hyped en eigenlijk ben ik dat nu nog steeds. Wat ben ik er blij mee en trots op. En jullie reacties zijn ook zo lief! In de avond kon ik er eindelijk in fietsen. Voor het fietsen plaatste ik nog op Instagram een foto over dat ik volgend jaar Groningen uit wil. Daar kreeg ik mega veel reacties op en dat vond ik zo lief. Ik heb altijd geroepen dat ik weer naar het midden van Nederland wil en volgend jaar gaat dat dus ook weer gebeuren!  Samen met vriendin Ilse gingen we voor een avondritje van 52,12 kilometer. We sloten het ritje af met een lekker ijsje bij Gino’s.

Een lekkere tip: momenteel ben ik weer helemaal into de smoothiebowls. Deze top ik nu af met de naturally Granola, granola. Met Kirsten10 krijg je 10% korting!

Dinsdag

Op dinsdag had ik een rustdag qua sporten, achter de schermen werd er wel hard gewerkt. Zo was ik namelijk bezig met de clinic op 29 mei en 5 juni! Samen met Maikel Govaarts en Lake Cycling Shoes organiseren we twee clinics. 29 mei is bij Cor Mantel in Amsterdam en 5 juni is bij Bikeshoes4u in Nijkerk. Op deze pagina vind je meer informatie én kan je je ticket kopen. De clinic gaat over bochten rijden en je kunt al je vragen stellen over pijn in je voeten tijdens het fietsen aan Christian.

Woensdag

Woensdag had ik zoveel hoofdpijn.. Ik deed overdag alles wat moest en om 6 uur dook ik mijn bed in. Ik bestelde eten, loaded fries van Picanto Pollo – mega aanrader voor als je in Groningen woont – en sliep vroeg. Weer een rust dagje dus. Maar dat was niet erg, mijn lijf schreeuwde er om. Eerder was ik namelijk bij de fysio geweest voor mijn nek en ik denk dat dit er een soort naslag van was. Dat er een reactie op kwam wist ik, maar dit was wel een beetje intens, haha!

Donderdag

Op donderdag sprong ik in de ochtend iets wat gestresst de auto in, op naar Amsterdam! Ik had daar namelijk de hele dag met mijn boekhouder – die tevens een vriendin van mij is – afgesproken. We zaten de hele dag op het terras van het Tropen café en dat was echt heerlijk. De hele administratie hebben we doorgenomen en nu snap ik het ook eindelijk een beetje, haha! Het was fantastisch mooi weer, dus het was wel een beetje balen dat ik overdag niet lekker de fiets op kon, maar soms kan het even niet anders ;).

Donderdag avond besloot ik nog een stukje te fietsen vanuit mijn ouders’ huis. Alleen elke keer als ik ergens heen wilde, kwam ik uit bij een doodlopende weg of waren er wegwerkzaamheden.. De lucht was inmiddels helemaal donker omdat het zou regenen en dus besloot ik maar terug te keren. Net aan 20 kilometer in de benen was ik thuis. Een klein beetje gefrustreerd, maar goed. Soms heb je dat, hahah!

Vrijdag

Ik werd op vrijdag wakker met helse koppijn. Ik kon bijna niet uit mijn ogen kijken en was er helemaal naar van.. Dat stond absoluut niet op mijn planning! Wat een gedoe.. Ik besloot daarom in de ochtend even rustig aan te doen. In de middag ging ik even naar kantoor. In Groningen huur ik een vaste werkplek vanuit Hashtag Workmode maar daardoor kan ik ook bij de andere locaties een werkplek huren. Voor mij echt perfect! Hashtag zit namelijk ook in Amsterdam (2 locaties), Utrecht en Rotterdam.

Ride Out Amsterdam

Zaterdag

Zaterdag zou ik eerst met een groepje vanuit Fietsvrouwen fietsen, maar doordat ik vrijdag zo’n hoofdpijn had, had ik me toch maar afgemeld. Ik wist niet hoe ik zaterdag wakker zou worden.. Uiteindelijk voelde ik mij zaterdag best goed en na een rustige opstart sprong ik toch de fiets op. Eerst even langs bij Ride Out en daarna ging ik via Uithoorn, Vinkeveen en Nigtevecht weer terug naar Amsterdam. 74 kilometer later was ik weer thuis! Na het eten pakte ik de auto weer en besloot ik weer terug naar Groningen te gaan. Eenmaal thuis ben ik nog even naar de Jumbo gegaan en heb ik 2 verse pannen soep gemaakt. Ik wil weer lekker aan de slag met gezond eten. Soms verslons ik dat nog wel. Maar als ik weer meer aan het sporten ben, dan gaat het eten automatisch ook weer een stukje beter, haha.

Broodje Kip Havelte

Zondag

Ik vond het wel tijd om eindelijk eens naar de VAM Berg te gaan! Daar was ik namelijk nog nooit geweest, oeps. Ik besloot de auto te pakken, de auto in Spier neer te zetten en vanaf daar fietste ik een rondje van 68 kilometer. Bij Havelte sponsorde ik de horeca even door een lekker broodje te eten. Zaterdag had ik ook al op het terras gezeten, haha! Ik ben gewoon een beetje aan het genieten, nu het allemaal weer kan ;).

Zondag ging het fietsen lang niet altijd zo soepel en mentaal was ik ook best moe. Na drie keer de VAM Berg op te zijn gegaan vond ik het goed geweest en fietste ik de laatste 6 kilometer naar de auto. Eenmaal thuis gingen we koken, asperges met zalm, aardappeltjes en ei. Na het eten moest ik mijn fiets nog poetsen, maar met de Dirt Destroy is dat altijd binnen no time gedaan. Ik vind het super leuk om te zien dat vele van jullie nu ook helemaal fan zijn van deze foam spray. Met de code kirsten20 krijg je altijd 20% korting bij Dynamic Bike Care!

VAMBERG

Zo, dat was het weekje trainen en werken wel weer. In totaal fietste ik 215 kilometer in zo’n 8,5 uur. Ik hoop deze week ook weer een mooi aantal kilometers te maken. Wat zijn jouw fietsplannen? En zien we jou 29 mei of 5 juni tijdens de bochten clinic?

Over de schrijver
Reactie plaatsen