Mijn Maart 2021

Zo, daar ben ik weer. Het was even stil de afgelopen maand. Het was niet de maart die ik voor ogen had. Maar dat zijn dingen die je gewoon niet altijd in de hand hebt. “Life happens” en dat is maar goed ook ;). Vandaag neem ik je mee in Mijn Maart, een bewogen maand. Van hoofdstukken afsluiten, nieuwe beginnen, poging doen tot tot rust komen, maar ook weer 100 nieuwe ideeën uitwerken en volgas er weer voor gaan. Ik heb zin in de toekomst, maar blik nog een keer terug naar maart 2021. Lees je mee?

De afgelopen maanden was ik vaak moe en zat ik niet helemaal lekker in mijn vel. De altijd energieke, vrolijke ik was te veel naar de achtergrond verdwenen. Na het afstuderen in oktober en de overgang naar volle bak gaan voor mijn twee bedrijven, was ik moe en niet helemaal mezelf. Gooi daar nog eens alles rondom C omheen en het is al snel een rollercoaster.

Ik vond het tijd voor een soort van pauze. Ik zou wel blijven werken, maar gewoon even naar een andere omgeving gaan. Even een andere ruimte en andere mensen om mij heen. Terug naar de basis. In maart heb ik drie weken bij mijn oom en tante op de boerderij gezeten. Nadat ik mijn spullen met de auto bracht, heb ik de volgende dag mijn fiets opgehaald en ben ik naar hun toe gefietst. Mijn idee was wel echt bijkomen, maar ook weer focussen op kilometers maken, mijn bedrijven verbeteren en me time.

train-work-repeat

Zie hier Black Beauty. Deze mega fijne KTM Lisse Master rij ik met mega veel plezier.

Ik noemde het dan ook niet voor niks, 3 weken trainingsweek.  Mijn idee was om er weer lekker in te komen. Ik had zelfs mijn Tacx meegenomen om met slecht weer te kunnen blijven trainen. Later toen ik de Tacx ook echt wilde gebruiken kwam ik er al snel achter dat ik de helft van mijn gereedschap had meegenomen, waardoor ik dus geen cassette op de Tacx kon plaatsen en alsnog niet kon trainen hahah! Maar het idee was leuk, zullen we maar zeggen.

Na het eerste weekend begon ik aan een nieuwe werkweek. Een drukke, maar prima week. Ik ben mij aan het focussen om Social Media Junkie te verbeteren en te laten groeien, idem dito voor mijn blog en al haar kanalen die daarbij horen. Ondertussen ben ik ook druk bezig met het Focus op je Business Traject van Structuurjunkie. Echt tot rust komen was er dus niet aan, in die eerste week.

Ik bedacht dat het beter moest. Ik was niet voor niks naar Radewijk gegaan, ik wilde focus en uitrusten. Dus ging ik alles op een rijtje zetten. Wat heb ik nu nodig? Waar zit mijn energielek? Ondertussen ging het privé al niet heel lekker. Maar ik wilde heel graag door. In plaats van even tot rust te komen door het fietsen, ging ik weer even paardrijden. Mijn oom en tante hebben de paarden thuis en samen met mijn oom hebben we de pony in drie weken tijd mak gemaakt voor de kar.

Flathley

Ik begon hier op mijn tweede met op de pony zitten en vanaf dat moment wilde ik nog maar 1 ding: paardrijden. Dat is mijn nummer 1 manier om helemaal tot rust te komen. Met de wind door mijn haren, terug naar de basis. De band tussen mens en paard vind ik de allermooiste die er is. Het blijft mijn nummer 1. Later zal ik nog wel eens uitleggen hoe ik van de paarden ben “overgestapt” op het fietsen, want dat is best een grappig verhaal. En ik ben er dus achter gekomen dat er heel veel meiden zijn die vroeger helemaal in de paarden zaten en nu juist zijn gaan fietsen.

Huisgenoten

Mijn lieve Roomie en ik, Merel heeft Flow To Lean als bedrijf.

Break-up & verhuizen

Tijdens mijn tijd op de boerderij heb ik voornamelijk gekletst met mijn oom en tante, met de pony gemend, paard gereden, mijn werk voor SMJ en voor klanten en gepraat met vriendinnen. Na twee weken op de boerderij is mijn relatie uit gegaan en vanaf dat moment was ik met nog twee extra dingen bezig: huilen/accepteren dat het over is en een nieuwe woning zoeken. Gelukkig vond ik binnen 24 uur een nieuwe woonplek en kon ik langzaamaan mijn hoofdstuk met hem, afsluiten.

Het is goed zo, maar ook pijnlijk en verdrietig. Mijn toekomst samen met hem als stel is daar opgehouden. Gelukkig hebben we geen ruzie en gunnen we elkaar de hele wereld en het aller beste. Zakelijk blijven we verbonden, maar op liefdesgebied is het over. Ik had nooit van mezelf verwacht dat ik er zo goed mee kon omgaan, maar het gaat goed. Ja, ik heb een paar dagen flink gehuild, maar daarna de knop omgezet.

Nu is het weer volle bak tijd voor mijn bedrijven, mijn vriendinnen, mijn sporten, mezelf. En daar heb ik zin in! Ik ga er voor. Nadat ik nog een week tot rust ben gekomen bij mijn oom en tante, ben ik weer terug naar Groningen gegaan.

De dagen voor ik terug ging was ik wel emotioneel, want ik wist vanaf dat moment was het echt. Ik zou mijn spullen weghalen uit ons huis en brengen naar mijn nieuwe thuis. Dat ik zo snel, zo’n fijne plek had gevonden verbaast mij nog steeds. Maar jeetje, wat ben ik daar blij mee! In dit huis woon ik samen met Merel, ook huurster van Hashtag Workmode. Vanaf het moment dat ik daar woon voel ik mij thuis en lachen we continue om onze eigen – soms hele stomme – grapjes. En dat is precies wat ik nu nodig heb. Ik heb vanaf mijn vijftiende altijd in studentenhuizen gewoond met veel verschillende huisgenoten, dus ik vond het heerlijk om nu weer met een huisgenoot te gaan wonen. Het is gewoon zo fijn en gezellig dat er altijd iemand thuis is!

Kort kort

Even bijkomen na mijn lunch rit met Amber. Schoenen zijn van Lake, Garmin is de edge 830, komt later nog een review over. Kleding is van Kalas!

Fietsen

Het fietsen stond op een veelte laag pitje, maar ook die periodes horen er soms bij. Ondanks dat ik fietsen echt heel leuk vind, lukte het mij even niet. Ik had 100 ideeën, 100 dingen die ik wilde doen, maar het lukte niet. Mijn hoofd draaide overuren van alles wat ik ondertussen moest doen.

Een van mijn social media klanten is ABLOC BEER en op het moment dat mijn leven op zijn kop stond door de break up en verhuizing, staat daar ook de wereld op zijn kop omdat we nu bij Jumbo in de schappen liggen! Mijn aandacht en energie ging dus naar het overleven in deze situatie en door bikkelen met werk. Want als ik niet werk, komt er natuurlijk niks binnen en dat willen we niet hebben ;).

Uiteindelijk heb ik in heel maart maar 2 ritjes gefietst en dat is niet wat ik had gewild, maar ik ga er voor om dat in april weer helemaal anders aan te pakken! Eerder dit jaar stelde ik al als doel dit jaar elke week wel 150 km te willen fietsen. Zeker met het oog op de wielrenvakantie in Oostenrijk moet ik fit zijn! En ik moet zeggen, daar heb ik ook mega veel zin in. Zeker met de Tacx thuis moet het lukken om veel kilometers te maken. Dit uitschrijven vind ik eng, want daar creëer ik een verwachting mee, maar ik denk dat ik dat nu nodig heb.

Het moet weer in mijn systeem komen om langere ritten te maken en dat heeft even tijd nodig. Mijn wereld stond op zijn kop en nu werk weer langzaam in het juiste vaarwater zit, kan de rest daarin mee gaan. En daar kijk ik naar uit! Ik wil weer nieuwe plekken ontdekken en daar over schrijven, want daar krijg ik mega veel energie van. – edit. Ik besef mij wel dat ik niet in 1x weer de knop om heb en weer minimaal 100 km per week kan fietsen. Ik wil graag veel en vaak in korte tijd bereiken. Dat schrijf ik soms iets te makkelijk van mij af waardoor ik soms ook te snel teleurgesteld kan zijn in mezelf. Dus ik stel voor april even geen doelen qua kilometers maken, maar gewoon weer genieten op de fiets. 🙂

Binnenkort kan ik mijn eigen auto ophalen (omg yesss!) en dat betekent: ik kan eindelijk door heel NL scheuren en bij vriendinnen crashen en nieuwe omgevingen uitproberen. Dus reken maar op leuke, nieuwe content met toffe routes. Als jullie nog aanraders hebben, dan hoor ik het graag.

 

Ik heb zin in april, hopelijk gaat het zonnetje vaak schijnen, kan ik vaak in kort-kort fietsen, kunnen we weer fietsen na een dag werken, misschien wel op het terras zitten. Deze maand begint mijn Instagram Basis Training weer en ook dat vind ik fantastisch om te doen. Het is weer tijd om te knallen. Mijn dromen na te jagen, fitter dan ooit te worden en te genieten van alles wat het leven in petto heeft. Ik hoop dat jij ook zin hebt in deze nieuwe maand, dat je geniet van wat er wel is, in plaats van wat er nu niet kan. Ik heb er vertrouwen in en ik hoop jij ook!

Liefs,

Kirsten

 

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen