Koersplaat voor Alpentocht + kortingscode
25 maart 2020 
2 min. leestijd

Koersplaat voor Alpentocht + kortingscode

Enige tijd geleden ontdekte ik Koersplaat.nl op Instagram. En eerlijk is eerlijk, ik was meteen verkocht. Posters aan de muur van de tocht waar je zo trots op terug kijkt, hoe leuk is dat! Je woonkamer/werkkamer/slaapkamer of welke kamer dan ook wordt er een stuk persoonlijker van en daar hou ik gigantisch van.

Valentijn cadeau

Voor Valentijn wilde ik graag 3 posters bestellen bij Koersplaat. Mijn vriend heeft vroeger op de Mtb in zijn voetbalbroekje de Mont Ventoux beklommen en vorig jaar hebben we tijdens onze eerste vakantie samen op Mallorca gefietst. Dat waren voor mij absoluut momenten die ik graag aan de muur wilde hangen. De derde poster wist ik eigenlijk ook direct. In september fiets ik de Alpentocht waarbij de Val Thorens beklommen wordt, side note, inmiddels weten we allemaal dat dit niet meer doorgaat door Corona. Dit jaar wordt het de Alpentocht NL editie. Hoe gaaf is het als we deze nu al aan de muur hebben hangen zodat ik dagelijks herinnert word aan dat doel? Ik was direct verkocht en na wat contact met de jongens van Koersplaat.nl ontstond er een toffe samenwerking.

Verschillende mogelijkheden

Bij Koersplaat zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan een persoonlijke poster laten maken zoals ik heb gedaan, maar je kan ook kiezen voor bekende rondjes, toertochten of specials. Bijvoorbeeld de Amstel Gold Race of de Strade Bianche. De posters zijn er in verschillende kleuren te bestellen: geel, groen, rood, roze, Bianchi blauw of zwart. Vervolgens kies je of je hem op A3 of A2 formaat wilt.

Bij een persoonlijke poster laad je de gegevens vanuit Strava zodat het GPX bestand er goed in staat. Vervolgens voeg je de volgende gegevens toe:
Bovenste titel, ondertitel, afstand en hoogtemeters. Vervolgens kan je nog extra opties invullen: naam, tijd, snelheid en datum.

Onze posters

Koersplaat.nl

Op de bovenste foto’s zie je de posters die ik heb laten ontwerpen. Ik heb er voor gekozen om de posters op A3 formaat te laten drukken en heb de lijsten bij de HEMA gekocht. Wel waren de posters daar net iets te lang voor, dus deze heb ik iets korter gemaakt bij de printshop. Verder heb ik voor zwart gekozen omdat ik dit het mooiste vind in combinatie met de blauwe muur en de zwarte accenten bij ons in huis.

Kortingscode

Koersplaat zag dat ik in september aan de Alpentocht mee doe en heeft toen gezegd dat ze wel een kortingscode voor jullie willen aanmaken waarmee zij bij elke bestelling €5 doneren aan mijn persoonlijke Alpentocht pagina.

Deze kortingscode is verkrijgbaar via mijn DM op Instagram of als je mij een mailtje stuurt naar info@kirstenboerrigter.nl.

De Alpentocht is een goededoelen toertocht voor CliniClowns.

Over de schrijver
Reactie plaatsen