Nieuws rondom Project F
12 oktober 2021 
2 min. leestijd

Nieuws rondom Project F

De afgelopen maanden heb ik geregeld op Instagram geroepen dat ik druk was rondom “Project F”. Vandaag is het eindelijk de tijd om meer te vertellen over Project F en is er nog meer nieuws! 

Project F

Project F

Project F hoeft nu niet langer Project F te heten, want we kunnen nu gewoon zeggen dat Fietsvrouwen een losstaand bedrijf is geworden! Fietsvrouwen heb ik in augustus, samen met mijn compagnon Berit, ingeschreven bij de KVK. Daarvoor zijn we achter de schermen al super druk bezig met het nieuwe bedrijf en daar ben ik zo onwijs blij mee.

Vorig jaar maart nam ik de Facebook groep Fietsvrouwen over van Rose Mentink, een nicht van mij. Tot augustus viel de Facebook groep gewoon onder mijn eigen blog en Instagram, maar nu dus niet meer. We willen het lostrekken. De zomer met clinics, de fietsvakantie … Het smaakt absoluut naar meer en er zit nog zoveel meer aan te komen. Zoveel, dat ik het niet alleen wik doen en het los wil trekken van mijn eigen, persoonlijke blog. Momenteel ben ik druk met de website en de vele andere aspecten die erbij komen kijken. De lancering komt steeds dichterbij en daar kijk ik onwijs naar uit. Berit en ik hebben onze handen in een geslagen en willen onze kennis en ons netwerk samenvoegen om zo hele toffe dingen te organiseren voor Fietsvrouwen. De komende tijd zal ik steeds wat meer delen over de plannen van Fietsvrouwen, maar eerst moet alles af zijn ;).

Verandering op Kirstenboerrigter.cc

Dit brengt uiteraard ook wat verandering op mijn blog! Ik blijf lekker schrijven over mijn persoonlijke avonturen op en naast de fiets. Zo vind ik het ook heel leuk om te schrijven over het ondernemen, leven met adhd en dat allemaal in combi met het fietsen. Niet voor niks schreef ik laatst al over Structuurjunkie en schreef ik voorheen ook al over wat ik allemaal deed in een week via weekoverzichten. Uiteindelijk denk ik dat het alleen maar meer lucht en duidelijkheid gaat geven. Ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in.

RTL Nieuws

Wat ook wel echt super leuk is is dat we van het weekend op RTL Nieuws waren met een artikel. RTL Nieuws heeft een vaste rubriek “de vijf spelregels van …” en hiervoor werd ik gevraagd naar “mijn” vijf spelregels bij het wielrennen. Het is echt mega tof om te zien dat we zo steeds meer publiciteit krijgen.

Eigen kleding label

Naast dat Berit bij het bedrijf in zit en we in gesprek zijn met hele toffe partners rondom Fietsvrouwen is er nog meer nieuws! Ik had nooit verwacht dat we nu al in dit stadium zouden belanden, maar ik ben er super trots op. Fietsvrouwen krijgt namelijk een eigen kleding label! Een eigen kleding label… We zijn nu druk in de weer met de designs en via de nieuwsbrief, Instagram en Facebook groep houden wij jullie heel graag op de hoogte! Dit betekent helaas wel dat de eerdere kleding niet meer leverbaar zijn, maar we zullen snel onze eigen kleding lanceren!

Dynamic Bike Care

Verjaardagsactie Dynamic Bike Care

Vandaag, 12-10, ben ik jarig en ben ik alweer 27 jaar geworden! Zoals jullie weten werk ik al langere tijd samen met Dynamic Bike Care. Door hun Dirt Destroy ben ik het poetsen van mijn fiets leuk gaan vinden.  Voorheen vond ik het namelijk echt niet leuk, hahah! Omdat ik jarig ben hebben we een speciale kortingscode die 1 week geldig is, tot 19-10-2021. Met de code kirsten27hoera krijg je 1 week 27% korting, in plaats van de standaard 20% met kirsten20. Ook lopen er 2 winacties. Een op mijn Instagram en een in de Fietsvrouwen Facebook groep.

Over de schrijver
Kiek Prins
Door

Kiek Prins

op 12 Oct 2021

Fantastisch Je dromen waar maken. Ga er voor.😘👍

Reactie plaatsen