Moederdag tips voor moeders die fietsen
03 mei 2021 
4 min. leestijd

Moederdag tips voor moeders die fietsen

9 mei is het weer Moederdag en in deze blogpost deel ik cadeautips voor de moeders die fietsen. Ik vind het altijd super leuk om mijn moeder cadeautjes te geven. Door alles rondom Corona heb ik haar minder gezien dan normaal en ik denk dat ik daar niet de enige in ben.

Heb jij een moeder die graag een rondje maakt op de fiets en nog op zoek naar een leuk cadeau? Lees dan dit artikel!

Boeken

Er zijn heel veel leuke boeken te vinden over fietsen. Van informatieve boeken tot koffietafel boeken. Vaak met hele mooie foto’s die direct zorgen voor een extreem verlangen naar reizen. Het boek Ga op de fiets, met 15 routes door Europa is een heel leuk cadeau voor de moeder die wel in is voor een mooi fietsavontuur. Is je moeder net begonnen met fietsen dan is het boek Vrouw & Fiets van Nynke de Jong en Marijn de Vries misschien wel het juiste cadeau.

Dirt Destroy

Onderhoud

Voorheen zag je vaak dat de man des huises de fietsen poetste, maar dat kunnen wij natuurlijk net zo goed zelf! Mocht je moeder nog geen montage standaard hebben, dan is dit een fijne. Ik heb zelf een soortgelijke thuis en dat maakt het poetsen toch een stuk makkelijker. Een mega fijn product is ook de Dirt Destroy van Dynamic Bike Care. Dirt Destroy is een foam product wat het poetsen direct nog leuker maakt. Tot 8 mei loopt de actie 2+1 gratis. Als je dan ook de code kirsten20 toevoegt, heb je extra korting!

Een andere musthave voor het onderhoud van je fiets zijn goede borstels. Sinds maart zijn de borstels van Dynamic Bike Care ook te koop. De Brush Kit is dan ook een super leuk cadeau om aan je moeder cadeau te doen deze Moederdag. Ook hier geldt: met kirsten20 krijg je 20% korting.

Baselayers

Een goede baselayer is ook goud waard. Ook tijdens het warme weer draag ik graag een baselayer. Dan ga ik voor een korte mouw. De baselayers van MICO vind ik zelf erg fijn zitten. Ze kruipen niet op, het is niet een hele dikke stof, maar bieden wel dat stukje extra waar je naar op zoek bent. Bij WeekendWarrior krijg je altijd 25% korting als je de code kirsten25 gebruikt. De kortemouw baselayer van MICO is er in het zwart en wit en heeft een mooie V hals, daar hou ik zelf altijd wel van bij de korte mouw.

WRAB trui

Casual trui

Ik ben dol op nette kleding en loop graag rond in mooie jurkjes, hakken en laarzen, maar het is vaak ook wel heel fijn om gewoon een mooie trui aan te hebben. Dit weekend kreeg ik een trui van WRAB binnen en ik denk dat het een perfect Moederdag cadeau is! Een andere leuke webshop met casual truien is bijvoorbeeld Minimalism Fashion. Minimalsim Fashion en WRAB hebben beide organic shirts en truien.
De Coral Pink. en Dark Blue vind ik onwijs gaaf van Minimalism Fashion.

Tijdschriften

Het is natuurlijk nog steeds super jammer dat Pedala niet meer bestaat, maar in de andere fietstijdschriften is ook genoeg leuks te lezen! Bicyclingnl heeft momenteel leuke acties, waarvan een 6x de Bicycling + een Greetz kaart is, voor maar €30! Dat is zeker een leuke deal voor Moederdag. Fiets heeft ook verschillende acties, waaronder dat je 3x de Fiets cadeau doet voor €17,99.

Cupplement

Voeding en koffie

(sport)voeding en koffie zijn onlosmakelijk verbonden met elke duursportliefhebber, toch? Daarom kan deze categorie ook echt niet ontbreken in dit rijtje! Sinds een aantal weken drink ik thuis de koffie van Cupplement. In deze koffie cups, alleen te gebruiken bij Nespresso apparaten, zit MCT, Guarana, vitamine b1,b2 en b12 aan toegevoegd en ik vind het fantastisch. De smaak is top, zowel de lungo als de espresso. Bij Cupplement heb ik ook een kortingscode, kirsten20.  
Als je je moeder tijdens Moederdag wilt verassen met sportvoeding dan raad ik je de repen van TORQ enorm aan. Zelf ben ik erg fan van de flapjacks, maar daarbij moet ik wel altijd opletten dat ik er niet te veel van eet, hahaha. Tijdens langere tochten zijn deze top. Ik doe ze ook wel eens door de helft en eet de ander dan tijdens een ander ritje op. Met de code kirsten10 krijg je 10% korting bij TORQNL. 

Naturally Granola

Als je je moeder wilt verwennen met een lekker Moederdag ontbijtje dan denk ik dat je met de Granola van Naturally Granola hele goede punten scoort! Ze hebben verschillende smaken in de webshop, waaronder Belgian Dark Chocolate

Ik mag jullie 10% korting geven, met de code kirsten10. Momenteel heb ik 3 smaken om te proberen, Floral Fig, Signature, Sweet Mystery. Op de website zie ik nu ook dat ze een speciale Moederdag Bloemen Verrassing Box heeft! Dat is natuurlijk ook heel leuk om te geven.

Freedom Ride

Naast de bovenstaande cadeaus is het ook altijd leuk om samen iets te doen met je moeder! Op 4 juli is de Freedom Ride, in plaats van op 5 mei. Samen een (toer)tocht fietsen is mega gezellig. Zo kunnen jullie weer even bijkletsen, kan je je bordjessprints winnen van je moeder 😉 en komen jullie weer in een andere omgeving dan anders! Lees hier meer over de Freedom Ride en de kortingscode.

Over de schrijver
Emily
Door

Emily

op 03 May 2021

Owwwwwwww wat een hoop leuks staat hiertussen!

Reactie plaatsen