MIjn favoriete Black Friday Deals
22 november 2021 
3 min. leestijd

MIjn favoriete Black Friday Deals

De decembermaand komt eraan en dus staat eind november voor veel bedrijven in het teken van hun producten en diensten scherp aanbieden, zodat jij ze koopt voor jezelf of voor je dierbaren. Uiteraard doen er ook veel fietsmerken en bedrijven aan mee. Vandaag deel ik een aantal van mijn favorieten. Lees je mee?

Garmin Futurumshop

Futurumshop x Garmin

Zoals jullie weten ben ik dol op de producten van Garmin. Ik draag mijn Vivoactive 4S met heel veel plezier en met fietsen heb ik mijn Garmin Edge 830 voorop.
Momenteel hebben ze bij Futurumshop een hele mooie deal met de Edge devices van Garmin. Via deze link kom je bij de juiste pagina en zie je dat ze tot wel 100 euro korting geven. Het perfecte moment dus om nu jouw Edge aan te schaffen. 

Dynamic Dirt Destroy

Dynamic Bike Care

Dynamic Bike Care is mijn partner als het gaat om fietsonderhoud en ik ben door hun het schoonmaken van mijn fiets echt leuk gaan vinden. Dat komt grotendeels door hun fijne producten die zo makkelijk in gebruik zijn. Momenteel hebben ze hele toffe Black Friday acties waarbij je continue 1+1 deals hebt. Het mooie vind ik daarnaast dat ze voor elke order de plaatselijke heuvel op fietsen. Je kan je voorstellen dat dat pijn in de benen gaat doen, maar ik vind het wel een mooie actie! 

Mijn favoriete items? Absoluut Dirt Destroy, Slick Wax, de borstels, handschoen, Faboulus Finish en ik ben heel benieuwd naar het paincave pakket. Die heb ik nog niet gebruikt, maar met de wekelijkse Fietsvrouwen Zwift Rides kom ik daar niet langer onderuit. Door de goede 1+1 deals geldt mijn code even niet, maar na de Black Friday Deals is die weer helemaal terug. Voor nu kun je de acties shoppen als je via deze link naar de site gaat.

Minimalismfashion greenfriday

Minimalism Fashion

Marloes heeft een prachtig merk opgezet met hele fijne truien en t-shirts. Mijn collectie wordt steeds uitgebreider en daar word ik toch wel heel erg blij van, hahha! Momenteel heeft ook zij een mooie actie, namelijk 20% korting t/m 30-11. Deze korting krijg je met de code greenfriday. De trui die ik hier draag bestel je via deze link. Zelf draag ik een unisex maat S, welke voor mij perfect zit. De beanies van Minimalism vind ik ook fantastisch. Oh en wil jij heel graag kans maken op deze trui? Hou mijn Instagram dan in de gaten! 

6x Bicycling met Duel

Laatst had ik een super gaaf event van Bicyclingnl en kort daarna werd ik ook nog geinterviewd door Emma! Echt mega leuk. Dat interview lees je trouwens hier. De Bicycling vind ik een leuk en informatief blad om te lezen. Ook zij hebben op dit moment een leuke actie. Niet perse een echte Black Friday deal, maar wel een leuke om mee te nemen! 

Thenaplab BlackFriday

Beter slapen met TheNapLab

Al even geleden vertelde ik dat ik het liefst voor altijd slaap onder mijn verzwaringsdekens van The Naplab. Ik merk dat ik er veel beter, dieper, door slaap en uitgeruster wakker word. Dat is mega veel waard. Op mijn horloge zie ik ook dat de kwaliteit van mijn slaap verbeterd. Laatst mocht ik nog een deken ontvangen van TheNapLab! Dit keer de gebreide 6 kilo deken waar ik nu elke avond heerlijk onder lig op mijn bank. Van de gebreide deken heb ik de licht grijze kleur. De gebreide deken is nu wegens Black Friday afgepreisd van €229 naar €137! En de "gewone" verzwaringsdeken heeft nu ook 36% korting!  


Dit zijn een aantal van mijn favoriete deals die ik tot nu toe kon vinden. Zelf ben ik opzoek naar de beste deal van Nespresso voor een nieuw koffiezet apparaat & een nieuwe stofzuiger. Tja, dat hoort er soms ook bij haha! 

Over de schrijver
Anna
Door

Anna

op 16 Dec 2021

precies dezelfde spam als je altijd bij ons in de fiets vrouwen Facebook groep plaatst 🙈

Kirsten
Door

Kirsten

op 16 Dec 2021

Hi Anna, Vervelend dat je het zo ervaart. Je hoeft dit natuurlijk niet te bekijken. ;) De groep is overigens van mij, samen met mijn compagnon. Daarvoor kiezen wij heel bewust voor onze partnerships ;).

Reactie plaatsen