Kom je in mijn toer voor ALS Home Editie team?
18 oktober 2020 
1 min. leestijd

Kom je in mijn toer voor ALS Home Editie team?

Al een paar weken geleden zag ik de mail in mijn mailbox staan van het PR bureau van Garmin Nederland. Of ik een team wilde vormen om zo mee te doen aan de Toer de ALS home editie. Ik heb even nagedacht, maar kwam heel snel tot de conclusie: natuurlijk wilde ik hier aan mee doen. Dat ik elke dag kan sporten vind ik mega fijn, maar is niet voor iedereen (meer) vanzelfsprekend. Ik vind het fijn om via mijn Instagram, blog en Facebook groep, mij in te zetten voor het goede doel.

En daarom wil ik samen met jou geld ophalen voor ALS.

Toer de ALS home editie

Wat is de Toer de ALS home editie?

Toer de ALS home editie is een laagdrempelig, sportief evenement van Stichting ALS Nederland. Het is een soort ouderwetse sponsorloop waarbij je je laat sponsoren door je familie, vrienden, collega’s, buren etc om zo geld op te halen voor het onderzoek voor ALS. Lees hier meer over de lopende onderzoekprojecten waar stichting ALS Nederland geld aan geeft.

Tot 8 november kunnen we meedoen om zoveel mogelijk kilometers te fietsen of te rennen voor ALS.

Hoe gaat we dit doen?

In het weekend van 7 en 8 november wil ik samen met jullie zoveel mogelijk kilometers rijden voor het onderzoek. 🚴‍♀️🚴‍♀️🚴‍♀️🚴‍♀️ Dit kan in afstanden van 40, 60, 80 of 100 kilometer. Of 4,0 – 6,0 – 8,0 of 10 km rennen. Je kan meedoen op je racefiets, tijdritfiets, mountainbike, gravelbike, handbike, ligfiets, tandem, stadsfiets… Ik vind alles goed!

Hoe doe je mee?

Je doet mee door je aan te melden in mijn team en je te laten sponsoren. Je kan je via deze link aanmelden en betaald dan €10 inschrijfgeld.
Onder mijn teamleden verloot Garmin een Garmin Edge 830. Ik heb deze zelf ook en ben er mega blij mee. Later komt hier nog een review over op de website. De gereden of gelopen kilometers kan je koppelen aan je Strava.

De afstanden fiets je Corona Proof alleen of maximaal in een groepje van 4. Hou ook hier 1,5 meter afstand.

Ik heb er super veel zin in en hoop dat je het leuk vindt om mee te doen! Samen gaan we de strijd aan tegen ALS. Wil je niet mee doen, maar wel een steentje bijdragen? Dan kan je natuurlijk doneren. Alvast bedankt! 💚💚💚

Over de schrijver
Reactie plaatsen