Gastblogger Anouk - Happy new bike day!
10 april 2020 
1 min. leestijd

Gastblogger Anouk - Happy new bike day!

Happy new bike day! EINDELIJK heb ik mijn nieuwe fiets gevonden.
Ik ben ruim drie maanden op zoek geweest en ik vond het een helse klus. Ik heb een akelig dure smaak en de meeste fietsen die ik mooi vind zijn rond de 5.000 euro. Niet helemaal mijn budget in iedergeval.

Ik zal hier een paar foto’s posten van mijn nieuwe fiets, maar deze zal jullie vast heel erg bekend gaan voorkomen gezien Kirsten bijna dezelfde heeft. Hoe leuk gaat dit worden als wij hiermee samen foto’s gaan maken!?
Ik beloof dat ik in mijn volgende blogpost foto’s heb waar ik op mijn nieuwe unicorn fiets heb en met mijn nieuwe setje! Oh en als jullie nog leuke tips hebben voor toffe instagram pagina’s gerelateerd aan fietsen? Let me know! Want vind ik altijd leuk om te volgen! 

In tussen fietste ik nog steeds vrolijk door op de mtb, iets wat ik heel leuk vind als afwisseling maar zeker niet mijn hoofddoel is. Ik wil graag de weg op met een racer.. Nu bestoof ik de weg met een mtb wat uiteraard ook best prima voldoet maar ik bleef druk verder speuren naar een racer.

Uiteindelijk is het de fiets geworden die ik als eerste heb bekeken in Januari. Instant verliefd was ik er op geworden en uiteindelijk toch de knoop doorgehakt om het te doen. En ik kan echt, echt niet wachten.. De hele week heb ik de mtb niet meer aangeraakt omdat ik daar echt last van mijn schouders van krijg en ik volledig spierpijnloos op mijn nieuwe fiets wil gaan zitten. Haha, wat een vrouwenlogica weer.. 
Nou heb ik in mijn vorige blog verteld dat ik uit de mode kom en daar altijd in gewerkt heb. Dus ik ben best gesteld op mooie outfits en ik vind het belangrijk dat details mooi matchen.  Zo heb ik dus mooie nieuwe zwarte schoenen aangeschaft en een nieuwe helm en bril, want ja.. Als we dan toch in het nieuw gaan, dan maar direct helemaal nieuw.

Volg Anouk hier op Instagram om niks te missen van haar avonturen met haar nieuwe fiets!

Over de schrijver
Reactie plaatsen