Gastblog Anouk Boonstra // nieuwe stuurpen en zadelspassen
24 april 2020 
1 min. leestijd

Gastblog Anouk Boonstra // nieuwe stuurpen en zadelspassen

Hola!
Beetje standaard om elke keer mee te beginnen, maar ik hoop vooralsnog dat alles goed met jullie gaat, jullie nog lekker aan het fietsen zijn en jullie en jullie geliefden gezond en gelukkig zijn.(Beetje veel jullies, maar hey you get the point).

Ik ben nog steeds lekker aan het fietsen, inmiddels met een iets kortere stuurpen als vorige week en dat zit een heel stuk beter! Dus we trainen lekker door. Vanaf vandaag doe ik dat nu ook met een hartslagmeter, niet om bepaalde doelen te behalen maar wel om meer inzicht te krijgen in wat ik doe, want dat weet ik soms nog niet haha. #lookprogoslow

Daarnaast wilde ik heel erg enthousiast aan jullie gaan vertellen dat ik mijn eerst 50+ ritje heb gemaakt, maar ik bedacht me dat, dat alweer een week geleden is en jullie dat dus allang heb verteld. BUMMER. Deze week zijn het vooral kleine stukje geweest die ik heb gefietst, maar misschien dat, dat er ook wel een beetje bij hoort. Verschillende zadels proberen, nieuwe stuurpen.. Het is allemaal maar even een beetje voelen. Die lange stukken komen vanzelf wel, voor nu eerst lekker genieten.

Mijn lieve paps fietst vandaag een rondje van 200km, ik heb getwijfeld om mee te gaan maar dat is voor nu echt nog te hoog gegrepen haha.Ik ga hem vanmiddag wel tegemoet fietsen.. Dan is hij al wat vermoeider en ben ik nog in volle energie, haha. 
Ik heb zoveel zin in de koffie ritjes om straks lekker te fietsen, wat dat betreft begin ik echt in een rare periode. Ik ben nu begonnen in Januari en toen fietste ik voornamelijk alleen om zoveel mogelijk conditie op te bouwen, en nu is helaas alles dicht. Als echte koffieliefhebber jammer natuurlijk maargoed! Ook iets om naar uit te kijken!

Ik heb in het begin al eens vertellen dat ik ook druk bezig ben met afvallen, dus voor nu investeer ik nog niet teveel in kleding setjes maar als dat straks wat beter gaat dan geloof ik dat ik daar lekker aan kan gaan spenderen, haha!

Het lijkt me leuk om binnenkort een leuke blog te maken wbt vrouwen wielren kleding die leuk zijn, dus laat me vooral weten of jullie dat ook zouden willen zien? Dan ga ik daar eens lekker mee knutselen.

Anouk fietst op een Liv Avail SL 1 Disc 2020 model. Heb jij nieuwe accessoires nodig voor tijdens het fietsen? Met de code kirsten15% krijg jij 15% korting op je accessoires online!

Over de schrijver
Reactie plaatsen