Een nieuwe website vraagt om een toffe winactie!
01 juli 2020 
2 min. leestijd

Een nieuwe website vraagt om een toffe winactie!

Hell yes. De nieuwe website is live. Ik ben er gigantisch blij mee. Na een maand lang 400 dingen tegelijk te doen, heb ik hem gister met behulp van mijn kantoor buddy Niels online kunnen zetten. Ik had hem al veel eerder live willen plaatsen, maar doordat mijn studie voor gaat was dit niet echt gelukt.

Heb ik echt wel even van gebaald, maar daar wil ik niet te lang in blijven hangen. Aan negatieve energie heb ik namelijk helemaal niks. Dus kop d’r veur, zoals ze in Groningen zo mooi zeggen, en gaan met die banaan! De website zal ik de komende tijd veel gaan updaten en er komen hele toffe nieuwe dingen aan waar ik snel meer over zal vertellen. Eerst even mijn tentamens goed afronden. Vanavond heb ik er een over Sport & Training, hier gaan we in op de verschillende trainingsprincipes, hartslagzones en dat soort interessante materie. Volgende week nog 1 her over gedragsverandering. Een tentamen waar ik al behoorlijk lang tegen aan loop. Ben ook niet heel goed in het aanpassen van mijn gedrag, zal er vast iets mee te maken hebben ;).

Binnenkort vertel ik je meer over hoe mijn maand juni was en waarom het in mijn hoofd even mis ging. Het is nu eerst tijd voor leuk nieuws! Ik heb namelijk een win actie kunnen regelen met Dutch Outsdoors om te vieren dat de nieuwe website live is! Dat wil ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.

Wat is Dutch Outdoors?

Dutch Outdoors biedt sportieve breaks voor dames. Zo biedt Janine een weekend fietsen aan in Nederland. Afgelopen weekend was er een editie, hier lees je er mee over, en in september staan er weer nieuwe breaks op de kalender. Naast wielrentrips organiseert Janine ook wandeltochten in Nederland, biken & hiken op Mallorca, wielrennen in Girona, mountainbiken, maar wat dacht je van de winterbreaks als schaatsen, skiën en langlaufen! Ik vind het echt fantastisch. Eerder had je natuurlijk al veel vaker fietsvakanties waarbij er gericht getarget werd/wordt op mannen, maar nu is er ook een bedrijf wat zich richt op vrouwen!

Ik ben zelf echt een outdoor meisje en vind het heerlijk om hele dagen buiten te spenderen. Of het nou warm of koud is, ik ben er bij! Bij Dutch Outdoors biedt Janine one day breaks aan, maar ook few day breaks en breaks op maat! Ik zie het al helemaal voor mij om met vriendinnen een break op maat te boeken, of gewoon in te schrijven bij de gewone few day breaks en daar allemaal andere enthousiaste meiden te ontmoeten!

Om te vieren dat mijn nieuwe website live is mag ik een cadeaubox van €50 euro weggeven onder mijn Instagram volgers. 

Hoe maak je kans op de cadeaubox t.w.v. €50?

Tag degene onder mijn Instagram foto die jij zou willen verrassen met een cadeaubox en geef aan waarom zij wel een sportieve break verdient.
Voorwaarden: volg DutchOutdoors.nl en mij op Instagram. Laat ook even weten wat je hebt uitgezocht om te gaan doen!

Op 8 juli maak ik de winnaar bekend via mijn Instagram en kunnen jullie contact opnemen met Janine van Dutch Outdoors.

 

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen