6x favoriet in augustus
01 september 2020 
3 min. leestijd

6x favoriet in augustus

Het is 1 september en dat staat voor mij altijd gelijk aan een nieuwe start. De zomervakantie is zo goed als voorbij, de studenten zijn hun intro periode vol ingedoken en de nieuwe plannen staan op het punt om te beginnen. Voordat ik echt los wil gaan over september wil ik eerst nog even terugblikken op augustus. Een volle maand waar ik veel plezier heb gehad, onzeker ben geweest en grote stappen heb gemaakt voor Social Media Junkie, maar ook voor op mijn blog en Instagram. Lees je mee?

KTM Lisse Master

Nieuwe Fiets

De slagroom op de taart van deze maand is toch wel echt dat ik een nieuwe fiets in bruikleen heb. Wauw. Wat een Parel! Of beter, wat een machine. 😉 Ik vind hem super mooi, hij fietst mega fijn en ja… Als je op zo’n fiets mag rondscheuren valt er weinig te klagen, toch? 😉 In samenwerking met The Plus Company en WR Bikes mag ik op deze KTM Lisse Master rond rijden welke helemaal op mij is afgesteld door Loes Markerink.  Zoals ze zelf al zeggen bij WR Bikes, de Lisse Master is gemaakt om te racen en dat deed ik dan ook, nadat ik net aan 30 km op de fiets had gereden.

De Koers

Ja ja, ik riep al 2 jaar dat ik ooit eens wilde koersen en zeker nadat ik in Assen een keer 15 minuten op de baan had gereden leek het mij heel leuk om dat vaker te doen. Het niveau verschil tussen mij en de rensters in het vrouwenpeloton vond ik alleen continue zo beangstigend groot dat ik het continue uitstelde. Tot De Koers op de kalender kwam. Ik schreef meteen alle wedstrijden in die ik kan en zo heb ik er inmiddels al 2 gereden. Een woord; fantastisch. Echt, ik vind het mega leuk en super vet dat dit initiatief er is. Het geeft een enorme motivatie boost en ik vind het wielrennen nu nog leuker. De komende twee keer kan ik niet, maar de laatste twee keer ben ik er gewoon weer bij!

Business Coach

Mijn blog zie ik zeker als een onderdeel van mijn werk, maar Social Media Junkie is echt 100% mijn werk. Nu merkte ik heel erg aan mezelf dat ik steeds beginnersfoutjes maak, soms gigantisch onzeker ben, graag even iemand in de buurt heb (of online heb) waar ik al mijn vragen op af kan vuren en iemand die mij helpt om naar een hoger niveau te komen. Vanaf komende week start het programma van Karlijn echt, maar twee weken terug hebben we de eerste call al gehad en dat was mega tof. De andere meiden zijn ook heel leuk en het is heel fijn dat je een groepje hebt waar je van alles over het ondernemen mee kan delen. O

Nieuwe fietscomputer

Jullie hebben hem misschien al een beetje voorbij zien komen op mijn Instagram, maar sinds een tijdje fiets ik met de Garmin Edge 830. Een super fijne fietscomputer waardoor ik bijna nooit meer verkeerd rij (tenzij ik niet oplet en alsnog de verkeerde afslag neem). Want als ik toch verkeerd rij, dan bedenkt hij gewoon een nieuwe route! Super chill. Lekker flexibel ;). De komende tijd zal ik er nog een review over schrijven, maar ik wil hem eerst even goed testen. Volgende week gaat hij uiteraard ook mee naar Oostenrijk, dus daarna kan ik jullie er ook over vertellen hoe hij in het buitenland is. Stay Tuned! Oh en kan je niet wachten, bestel hem dan bijvoorbeeld bij Bol.com*. *= als je via deze link besteld krijg ik daar een kleine commissie over.

Kirsten Boerrigter

Fotoshoot voor Social Media Junkie

Voor op Social Media Junkie wilde ik heel graag mooie foto’s voor op de website. Dit vind ik super mooi, maar komt ook gewoon een stuk professioneler over dan de foto’s die ik van mezelf heb rondslingeren in mijn fotoalbum van mijn iPhone. Gelukkig had Anouk tijd om naar Groningen te komen en hebben we super mooie foto’s gemaakt. Onder andere op de Content Creatie pagina zie je er een aantal terugkomen.

EMS Training Groningen

Verbouwing van Cobra Fit Studio

Dit is ook zoiets waar ik ZO gigantisch trots en enthousiast over ben. Mijn lieve, ondernemende vriendje opent heel binnenkort samen met een vriend een EMS training studio in Groningen en ik ben tot over the moon trots op hun. Ze werken vanaf dag 1 van dit idee kei en keihard om dit straks tot een gigantisch succes te maken. Bijna elke dag loop ik even langs het pand om de updates te zien en ja, ik kan niet anders dan mega blij en trots op ze zijn. Volg ze hier voor alle updates vanaf Instagram. Binnenkort lanceren ze hun website.

Liefs, Kirsten

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen