5x Favoriet in februari
03 maart 2020 
4 min. leestijd

5x Favoriet in februari

Yes! Er is weer een maand voorbij en dat betekend dat ik nog even met jullie terugblik op de afgelopen maand. Wat sprong er nou echt bovenuit? Ik vind het eigenlijk wel lekker dat die eerste twee maanden voorbij zijn. We gaan nu echt weer de goede kant op voor mijn gevoel. De zon laat zich als het goed is steeds weer wat meer zien, de dagen worden langer, de veulens worden weer geboren.. Ik ben dól op de lente dus van mij mag hij nu wel komen!

Plantraining
Inmiddels ben ik al zo’n 4 weken bezig met de Plantraining van Cynthia Schulz van Structuurjunkie.nl en van Cynthia.nl. Als je mij een beetje kent weet je dat ik een gigantisch ongestructureerde kip zonder kop ben en daar geregeld last van heb. Elke keer kreeg ik mijn to do lijst niet af, vergat ik dingen, had ik geen voldaan gevoel maar juist het gevoel alsof ik continue achter de feiten aan liep. Niet echt top kan ik je vertellen. Ik was er echt goed klaar mee en wilde hier heel graag wat aan doen. Via Instagram raakte ik aan de praat met Cynthia en binnen no time hadden we leuk contact en niet veel later een samenwerking besproken. De training zorgt ervoor dat ik echt leer plannen en door er steeds mee bezig te zijn word ik er ook echt steeds beter in. Vandaag volgde ik een extra webinar waarbij ik 1 les heel fijn vond: niet leven in de flow van de dag. Dat deed ik namelijk wel continue en dat werkt heel duidelijk niet bij mij. De inzichten die Cynthia geeft in de training zijn fijn. Sinds gister heb ik ook de planner binnen en die vind ik heel mooi. Binnenkort komt er een aparte post online over de planner en de trainingen, maar voor nu wil ik alvast zeggen dat ik heel positief ben en het echt heel fijn vindt. Mocht je nu al net zo mega enthousiast zijn als ik, kan je de training natuurlijk ook volgen. Via de code Kirsten krijg jij €10 korting op de training. Bij de training krijg je ook de planner ter waarde van €20,99. Dit is een affiliatie samenwerking. Voor iedereen die zich via mijn code inschrijft krijg ik een percentage.

Een stil uit de live sessie

Fysio positief
Inmiddels ben ik al twee keer bij de fysio geweest voor mijn schouder. Afgelopen donderdag was de tweede keer en Nitzan was super positief! Daar was ik echt mega blij mee. Ja, ik voel me fysiek goed, maar het is heel fijn als de fysio ook positief is. Mijn schouder is een stuk minder stijf dan hij had verwacht en dat is goed nieuws. Natuurlijk hoop ik dat het allemaal nog sneller gaat, maar ik moet wel realistisch blijven. Woensdag word ik verwacht in het ziekenhuis voor de zesweekse controle en donderdag mag ik weer naar de fysio. Het echte revalideren gaat nu echt beginnen. Afgelopen vrijdag heb ik de Tacx meegenomen die ik van de KNWU leen dus nu kan ik ook weer een beetje fietsen!

Buddy kwam logeren
Yes, Buddy kwam een weekje logeren in Groningen! Buddy is de hond van Bram zijn ouders. Het is een super lieve en gezellige hond dus ik vond het heel leuk dat ie een weekje bij ons kwam. Ik mis het enorm om zelf een hond te hebben en hoop echt dat we met een paar jaar een eigen hebben. Tot die tijd geniet ik er enorm van om af en toe Buddy of Diesel (de hond van mijn ouders) te lenen. Doordat Buddy bij ons sliep was ik lekker veel aan de wandel en dat heeft me echt heel goed gedaan.

Weekendje weg
Daarnaast waren Bram en ik het afgelopen weekend een weekendje weg. Eerst was ik met Anouk op de BikeMOTION, waar ik later nog over zal schrijven, in de avond reden Bram en ik naar een vriendin in Brabant. Daar sliepen we om de volgende ochtend naar Maastricht te gaan. We hebben daar echt een super leuke dag gehad. Zondag gingen we even naar de Designer Outlet in Roermond, maar dat was voor ons beide een tegenvaller. Binnenkort deel ik nog meer over ons weekendje weg!

Mijn visitekaartjes zijn er!
De afgelopen tijd heb ik zitten broeden op mijn visitekaartjes, want die kunnen nu echt niet meer ontbreken. Ik vind het belangrijk dat mijn logo geregeld terugkomt zodat mensen het gaan herkennen. Daarbij wil ik naast de blogs die ik schrijf mij richten op het doen van bedrijven hun social media waarbij ik mij vooral richt op sport gerelateerde bedrijven of merken die zich koppelen aan de sport. Als ik nu een zakelijke afspraak heb kan ik ook mijn kaartjes geven. Het voelt alsof ik een nieuw level heb bereikt in mijn ondernemer to be leven ;).

Dit waren de dingen die er voor mij echt bovenuit sprongen in februari. Wat was jouw favoriete moment de afgelopen maand?

Liefs, Kirsten

Ps: wil jij mij steunen tijdens de Alpentocht? Klik dan hier om geld te doneren. De Alpentocht is een tocht waarbij er geld wordt ingezameld voor CliniClowns! 

Klik hier voor mijn Instagram

Over de schrijver
Reactie plaatsen