Terug naar de sportschool met Stronger
18 oktober 2021 
2 min. leestijd

Terug naar de sportschool met Stronger

Voor mijn schouder operatie ging ik jaren lang 3 keer per week naar de sportschool. Ik heb zelfs tijdens mijn studie, Sport Gezondheid & Management, mijn Fitness A diploma behaald en heb ook een half jaar Personal Body Plan gedaan. Na mijn schouder operatie heb ik heel even EMS gedaan in Groningen, maar sinds een half jaar ben ik daar mee gestopt. Daarna ben ik eigenlijk niet meer in de gym geweest, oeps..


Want sporten in de sportschool vind ik wel fijn en het is eigenlijk best wel belangrijk voor mijn schouder en algehele fitheid! Ik weet dat als ik geregeld fitness en gerichte training doe voor het wielrennen, ik beter op de fiets zit. Alleen kon ik de laatste maanden niet mijn motivatie vinden. Dus heb ik besloten dat zodra ik verhuisd ben, ik opzoek ga naar een nieuwe sportschool. Ik heb inmiddels al een proefles staan bij een sportschool, dus de stok achter de deur is al aanwezig ;).

 Daarnaast is een nieuwe sportschool natuurlijk ook een perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen. En dat zal ik wel nodig hebben, aangezien ik naar een compleet nieuwe omgeving ga verhuizen.

En laten we eerlijk zijn, opnieuw beginnen met fitnessen vraagt altijd net wat meer motivatie en er is niks fijners dan een nieuw setje kleding om in te beginnen! Ik was dan ook extreem blij toen Stronger mij benaderde voor een samenwerking.

stronger sportkleding

Van Stronger mocht ik twee sets kleding uitzoeken! Ik heb voor twee compleet verschillende sets gekozen. En zeker dit shirtje is wel een beetje buiten mijn comfortzone, maar dat vind ik juist wel leuk.

Door weer te beginnen met fitness en yoga oefeningen, zal mijn lichaam weer een stuk sterker worden, krijg ik weer meer spiermassa en zal ik mij ook rustiger in mijn lijf en hoofd voelen, iets wat ik als adhd'er wel kan gebruiken ;).

Thuis heb ik ook wel wat kleine gewichten en elastieken om mee te trainen, dus daar wil ik nu weer mee beginnen, zodat ik het langzaam weer kan opbouwen en op deze manier mijn lichaam alweer kan laten wennen. Van de fysio heb ik ook genoeg oefeningen voor mijn schouder. ;)

De kleding / maatvoering

De kleding van Stronger heb ik allemaal in een M bestelt, zowel de broeken, het shirt en de bh's. Deze vallen bij mij goed en zitten erg lekker. De stof van Stronger vind ik heel fijn en voelt stevig aan. Ze zijn squat proof (altijd goed om te weten!) en naast dat ze heel lekker zitten, vind ik ze ook echt mooi. De maatvoering is een #truetosize, normaal draag ik ook altijd een M/38.

stronger sportkleding

Momenteel heb ik een kortingscode in samenwerking met Stronger. Met kirsten20 krijg je tijdelijk 20% korting! Ben jij naast het fietsen ook bezig aan het fitnessen?

De kleding die ik draag heb ik hier even gelinkt!

Bruine sportsetje:

Harmony Unity Bravery Collection bruin tight

Harmony Unity Long Sleeve

Harmony Unity Sportbh

Grijze sportsetje:

Harmony Tight

Harmony Sportbh 


De producten heb ik gekregen van Stronger. Dit doet echter niks af van mijn mening over de producten!

Over de schrijver
Reactie plaatsen