Q&A met Riejanne Markus
05 januari 2020 
0 min. leestijd

Q&A met Riejanne Markus

Het is alweer even geleden, maar toen Riejanne net terug kwam van het WK hebben we samen geluncht in Zutphen. Ik had haar namelijk kort daarvoor benaderd of ze het leuk zou vinden om een keer met mij een video op te nemen. Zo gezegd, zo gedaan!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel een beetje spannend vond om weer voor de camera te gaan zitten.. Haha. Toen ik stage liep bij Willemijn en Martine heb ik geregeld video’s gemaakt en vond dat heel leuk. Maar ook toen was de eerste keer eng, dat hoort er gewoon een beetje bij. Helemaal tevreden ben ik dus niet, maar dat komt wel zodra ik het weer meer ga doen. Het maken van de intro & outro vond ik in ieder geval wel weer heel leuk.

Wat voor video’s zouden jullie nog meer van mij willen zien? En vergeet ondertussen niet alvast de abonneren op mijn kanaal!

Liefs, Kirsten

Over de schrijver
Reactie plaatsen