Mijn Fiets favorieten

In april dit jaar ben ik alweer vier jaar verliefd op het wielrennen en beoefen ik het met veel plezier. In de afgelopen jaren heb ik al veel kennis mogen maken met nieuwe producten en merken en daar zijn een aantal favorieten uit voortgekomen. Vandaag wil ik het vooral hebben over favorieten die ik gebruik met het fietsen die het allemaal net wat makkelijker maken. Ik ben benieuwd, ken jij deze producten?

First Energy Gum

Zo’n 1,5 jaar geleden won ik een winactie van First Energy Gum, waarbij ik mijn Garmin Vivoactive 4s won, maar ook een pakket met kauwgum van First. First Energy gum is, zoals de naam al zegt, een energie kauwgum. In een stuk kauwgum zit een goede dosis cafeïne waardoor je meer energie hebt om bijvoorbeeld te trainen. Zeker tijdens langere duurritten vind ik het fijn om halverwege even een stuk kauwgum te nemen. Doordat de gums behoorlijk groot zijn doe ik ze vaak door de helft. Ik merk dat ik met deze gums mijn energie dip tijdens het fietsen voorkom en dat heb ik soms wel even nodig. Ook merk ik dat een stukje harder ga en dat beter vol kan houden. Mijn voorraad is nu echt bijna op, dus het is weer tijd om te bestellen, dat kan trouwens hier. #nospon.

De Passiehouders

De Passiehouder

Elke keer als ik ga fietsen neem ik een aantal pasjes mee onderweg. Mijn rijbewijs, ov kaart en pinpas gaan standaard mee. Ik vind het niet handig om mijn hele portemonnee van leer mee te nemen, want dat wordt echt vies door het zweten (ik heb zo’n pasjeshouder van leer). Elke keer een nieuw plasticzakje vind ik ook echt onzin en doet het eigenlijk ook niet echt. Een paar weken geleden ontdekte ik De Passiehouders, een pasjeshouder die super licht is. Tijdens een fietstocht kwamen de jongens op dit idee en nu verkopen ze hele toffe pasjeshouders, welke gemaakt zijn met de 3d printer. De pasjeshouders worden duurzaam gemaakt en je hebt standaard versies maar je kan ook je eigen ontwerp gebruiken.

Momenteel kan je tot en met 31-1-2021 met de code kb15 met 15% shoppen! 

Onderkleding van Mico

Goede onderkleding is super belangrijk om het warm te houden tijdens fietsritten in de winter. Ook in de zomer is het fijn om een zweetshirt onder je jersey te dragen. Ik gebruik zelf de onderkleding van MICO en ben daar erg tevreden over. Het is een merk wat nieuw is in de Nederlandse markt, maar het verdient absoluut meer aandacht, daarom vind ik het ook zo tof dat ik met hun mag samenwerken. Ik heb meerdere lange mouwen, onder andere deze, en korte mouwen shirts en draag deze met veel plezier onder mijn kleding van Kalas. Met de code kirsten25 krijg je op bijna de hele webshop van Weekendwarrior 25% korting!

Vurig Warm crème Kwakzalversport

Vurig Warm van Kwakzalver

Sinds een aantal maanden zag ik geregeld bij iemand anders op Instagram een tube van Kwakzalversports voorbij komen. Het trok mijn aandacht, maar ik deed er nog niet heel veel mee. Tot een paar weken terug ik bezig was met de Kerstpaketten winactie en ik een tube voor mezelf wilde kopen en een in een pakket wilde doen. Sindsdien vind ik de Vurig Warm crème tijdens koudere ritten heel fijn. Het werkt heel lang door en ik heb het echt minder koud. Nu ik hier zo’n positieve ervaring mee heb, ben ik ook heel benieuwd naar de andere producten. Zo gebruikte ik de afgelopen 3,5 jaar geen moment Chamois Crème, al had ik deze van Futurum wel liggen. De afgelopen weken dacht ik “ja ik heb dit liggen, dus waarom gebruik ik het niet gewoon!?” En ik ben eigenlijk wel blij dat ik het nu toch gebruik, het scheelt toch weer. Ook hoor ik goede verhalen over de Balsem, de variant van Kwakzalversport, dus wie weet koop ik die over een tijdje ook.

Over de schrijver
Reactie plaatsen