Mijn favorieten van Koro in april + korting
26 april 2022 
3 min. leestijd

Mijn favorieten van Koro in april + korting

Eten en Kirsten gaan hand in hand. Door de vele toffe uitdagingen van de komende tijd voor Fietsvrouwen is het nog belangrijker dat ik beter op mijn voeding ga letten. Alleen als er wat meer chaos is, vind ik dat vrij lastig. Gelukkig zijn er steeds meer webshops met fijne producten die je helpen bij een gezond eetpatroon. Vandaag neem ik je mee in mijn favoriete producten van de afgelopen maand. 

Koro EnergyballFotocredits: Denzya

Koro webshop

Koro is een webshop met veel verschillende producten. Denk hierbij aan super foods, noten, gedroogd fruit, gezonde snacks en non food (blenders, bakjes etc). Als foodie is dit dus een enorm fijne plek om lekker te shoppen. Koro blijft zich continue ontwikkelen en heeft duurzaamheid als belangrijk thema. Daarom worden veel producten ook in bulk verkocht, dat scheelt een hoop verpakkingsmateriaal! 

Koro is een Duitse webshop welke nu ook actief is in Nederland. Ik mag al even met de webshop samenwerken om producten uit te testen en daarover te schrijven op mijn website en op Instagram. Vandaag neem ik je mee in mijn favorieten van april en deel ik met je wat ik er onder andere mee heb gemaakt! 

Energyballs koroFotocredits: Denyza

Tussendoortje

Soms heb ik van die periodes dat ik gemakkelijk verschillende tussendoortjes op tafel tover, maar de afgelopen weken was dat gewoon niet het geval. Daarom besloot ik deze maand te kijken of ik de Energy Balls van Koro lekker vind. Nou, succes gegarandeerd! De energyballs met chocola en framboos zijn enorm favoriet en stop ik vaak in mijn tas. Ook liggen er standaard een aantal in de auto, zodat ik die kan eten ipv een bak snoep als ik weer eens uren in de auto zit. De energyballs zijn er in verschillende smaken. Ik ben in ieder geval enorm fan van deze variant. Deze energyballs kun je uiteraard ook zelf maken en de ingrediënten daarvoor kun je dan ook weer shoppen bij Koro! Hartstikke handig allemaal.

Naast energyballs ben ik ook heel gek op zelfgebakken bananenbrood. En laat mijn vader daar nou net heel goed in zijn! Thuisthuis hebben mijn ouders een mooie Kitchenaid en een goede oven om dit soort tussendoortjes goed te bakken. Deze keer hadden we dadels verwerkt in het bananenbrood.  

Shake

Bij mijn vorige bestelling ging ik voor de Koro blender waar ik bijna elke dag heel veel gebruik van maak. Zo maak ik er veel smoothies mee, maar bijvoorbeeld ook het beslag voor pannenkoeken.
Een smoothie vind ik niet alleen lekker als post-workout meal, maar ook als ontbijt. Door op de smoothie te kauwen, neem je de vitamines beter op. Hiervoor heb ik soja chocolade proteïne crispies geshopt. Deze is er ook nog in andere smaken. Mijn smoothies maak ik vaak met een rijpe banaan, bevroren blauwe bessen, havermelk en de eiwitpoeder.
Momenteel maak ik de shakes en smoothies met de vanille eiwitpoeder van Koro. Vaak vind ik vegan shakes heel muffig smaken, maar deze is heel romig en juist wel lekker! De Koro vanille Eiwitpoeder is een mengsel van sola-, erwten- en rijstproteïnen.

Koro curry paste

Avondeten

Naast de tussendoortjes ben ik ook weer meer aan het variëren in mijn avondeten. Ik was de afgelopen tijd iets te blij met de aanwinst van de airfryer. Aardappeltjes uit de airfryer zijn nu eenmaal súper lekker, maar het is wel belangrijk dat ik gevarieerd genoeg blijf eten. In Groningen at ik mega gevarieerd en dat wil ik weer terug krijgen. Daarom bestelde ik deze maand ook de curry pasta en gerookte tofu van Koro. Curries zijn echt super makkelijk te maken. De rijst stoom ik vaak, dat vind ik nog lekkerder. De rode curry pasta van Koro bevalt me heel goed en heb ik nu al meerdere keren gegeten. De rode variant is  pittig, maar niet te. Zo'n potje vind ik persoonlijk fijner dan uit de pakjes in de supermarkt. De tofu of kip bak ik dan in de olijfolie in de currypaste, hierdoor komt alles goed op smaak! 

Beide producten (bio gerookte tofu, currypaste) vind ik onwijs lekker en eet ik met regelmaat. Komende maand wil ik de gele curry ook proberen, want dat is ook echt een favoriet bij mij. Currys kun je gemakkelijk gebruiken als mealprep. Er zit altijd veel groente in en je kunt er eindeloos mee variëren. 

Korting

Door mijn samenwerking met Koro kun je met de code Kirsten5 shoppen met 5% korting. 

Als ik 2 producten uit moet lichten die je echt moet proberen deze maand? Dan zou ik zeker kiezen voor de currypaste en de eiwitpoeder. 

Volg je Koro en mij al op Instagram? Koro plaatst veel inspiratie over hun producten, super handig! Over de schrijver