Hippe outdoor kleding getest van Revolution Race
13 april 2022 
in Review
3 min. leestijd

Hippe outdoor kleding getest van Revolution Race

Outdoor kleding, die kleding waar je direct het plaatje van geiten wollen sokken voor je ziet, afritsbroeken en saaie kleding, toch? Althans wel als je het mij vraagt. Gelukkig is die tijd eindelijk voorbij en is er ook echt hippe outdoor kleding te koop! Hippe en functionele outdoor kleding. Want een afritsbroek kan best handig zijn, maar tegenwoordig willen we wel een mooie, toch?

Een tijdje geleden ben ik benaderd door Revolution Race of ik een paar items van hun wilde ontvangen om te testen. Online kon ik nog weinig vinden bij Nederlandse bloggers. Nieuwsgierig als ik ben, zei ik wel ja, want de producten zien er online super mooi uit. Met de uitdagingen die er dit jaar aan zitten te komen, maar ook met de Markelose berg als achtertuin, kan ik wel wat outdoorkleding gebruiken. Met regelmaat loop ik een rondje "berg". En van de zomer zal ik wel weer een paar keer gaan hiken!

Revolution Race Review 2Gemaakt door Nanneke Torella


Revolution race zegt het zelf al: "wij zorgen voor een revolutie in de outdoor-industrie". Het tijdperk van saaie broeken, jassen en truien zijn voorbij! Met Revolution Race is het tijd voor echte, toffe outdoor kleding.

Revolution Race Review 2Gemaakt door Nanneke Torella

Daybreak Pants

Ik mocht een broek en jas uitproberen. Wandelbroeken vind ik vaak heel saai en niet mooi, maar bij Revolution Race zag ik de Daybreak Pants welke ik direct super mooi vond. Daar wil ik wel in hiken!

De Daybreak Pants Dames is een hele fijn, nauw aansluitende broek die eigenlijk aanvoelt als een tweede huid. De broek zit high-waisted, wat ik een enorme pluspunt vind. Hij snijd niet in je heupen, maar vormt zich mooi om je lichaam heen. De broekspijpen zitten bij je kuiten weer wat losser en heeft onderin een rits, super handig als je bijvoorbeeld hogere schoenen aan hebt.

De Daybreak Pants heeft veel stretch, zit heel zacht en heeft bovenaan je taille een elastieke band waardoor hij mooi blijft zitten. De broek heeft diepe zakken waar je veel in kan bewaren voor tijdens het hiken! Zelf koos ik voor de zwarte variant van deze broek, maar je hebt de broek ook in het Olijf groen, bordeaux rood en in een zee groene kleur.

Revolution Race Review 3Gemaakt door Nanneke Torella

Flexdown Jacket

Als jas koos ik voor de Flexdown jacket in de kleur Ocean Depth. een super mooie, frisse kleur waar ik echt dol op ben. De jas is een hele mooie, fijne en lichte jas die heel mooi aansluit. Bij de taille is de jas getailleerd. De kraag is wat hoger, wat het een perfecte jas maakt voor als het harder waait of bijvoorbeeld hard regent.

De jas is gemaakt van een duurzame stretch stof. Dit maakt de jas echt perfect tijdens outdoor activiteiten. Zelf koos ik voor een oceaan blauwe kleur, maar de jas is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Zo is hij er nog in een hele mooie peach kleur en in het zwart!

De Daybreak Pants en Flexdown Jacket gebruik ik tijdens het hiken, maar bijvoorbeeld ook tijdens mijn werk op stal. De broek zit perfect tijdens een ochtend werken op stal en de jas zit ook heel fijn tijdens het paardrijden.

Revolution Race Review 4Gemaakt door Nanneke Torella

Ervaring

Tot nu toe vind ik de items echt onwijs fijn en draag ik ze super vaak. Ik ben er echt van overtuigd dat Revolution Race voor een enorme revolutie gaat zorgen in de outdoor kleding industrie. Van beide items draag ik een M, net als dat ik normaal ook voor dit soort kleding draag. De maattabel klopt (wat mij betreft) super goed.

Ik mag jullie een tijdelijke kortingscode aanbieden waarbij je met KIRSTENB15 tijdelijk 15% korting scoort bij Revolution Race. Daarom heb ik hieronder nog een aantal favorieten voor jullie geselecteerd:

 Trailknit Waterproof Hiking Sneakers voor mooie hike sneakers!
Pusher Outdoor Jeans  een mooie look a like spijkerbroek voor tijdens het hiken, perfect met bovenstaande sneakers ;)
Of wat dacht je van de Daybreak Shorts! Perfect voor hikes tijdens de zomer.

Revolution Race ReviewGemaakt door Nanneke Torella


Over de schrijver