Favorieten december 2019
04 januari 2020 
4 min. leestijd

Favorieten december 2019

Uitzicht vanaf de Bunker op Barcelona

Weekendje Barca met de boyfriend

Voor mijn vijfentwintigste verjaardag, 12 oktober, kreeg ik van mijn lieve vriendje een weekendje samen naar Barca cadeau! Begin december was het zover. We mochten met de zak van Sinterklaas mee naar Spanje ;). Het was echt genieten. In Barca was het 18 graden en we hebben echt lekker rustig aan gedaan. Normaal had ik altijd bepaalde lijstjes met dingen die ik perse gezien of gedaan moest hebben, maar dit keer wilde ik het juist even helemaal anders doen. Het enige wat we van te voren hadden geregeld waren kaarten voor FC Barcelona – Mallorca, wat echt een mooie wedstrijd was. Suarez en Frenkie de Jong hadden een mooie actie ;).

Verder was het ook echt heel tof om de bunkers te beklimmen en vanaf daar de zonsondergang te bekijken. We hebben elke ochtend heerlijk ontbeten bij Eat My Trip, een echt opkomende hotspot in de stad welke heel dichtbij ons hotel zat. Een super fijn en lekker plekje. We hebben ook een keer heel lekker gezeten bij een rooftop bar in de winkelstraat waar we echt fantastische sushi hebben gegeten. Wij vonden het avondeten telkens tegenvallen, maar dat kwam ook een beetje omdat we dus niet echt iets van de voren hebben uitgezocht. Als we weer een keer naar Barca gaan maak ik zeker even wat tijd vrij om leuke restaurants uit te zoeken ;).

Kerst lampjes in het huis

Noem me burgerlijk, maar het ophangen van allerlei kerstlichtjes en de kerstboompjes vond ik echt mega gezellig. Ik had helemaal niet zo’n kerstsfeer als ik vroeger wel had, maar dit gaf mij toch een beetje dat kerstige gevoel. Inmiddels zijn de boompjes opgeruimd, maar blijven de lampjes nog wel hangen. Het ziet er zo gezellig uit!

Dit is natuurlijk niet bij ons thuis, maar de boom bij ons in het Hoofdstation vond ik zo mooi!

Bikefitting

Nog voor kerst had ik een bikefitting bij De Bikefitter in Limmen. Het was echt mega interessant om te zien wat voor grote impact kleine aanpassingen kunnen hebben. Uiteindelijk ben ik zo’n 4 uur bij Dirk Jan geweest. Binnenkort verschijnt hier nog een uitgebreide blogpost over!

De komst van de vaatwasser

Ook dit was echt een favoriet puntje van december, daar kan ik echt niet omheen.. Afwassen is opzicht niet super erg, maar ons aanrecht stond continue helemaal vol als ik net eindelijk klaar was met de afwas. Het kost ook behoorlijk wat tijd om elke dag zelf af te wassen, maar dat is nu gelukkig voorbij. Het duurde eerst nog even voor we hem goed hadden aangesloten, maar inmiddels kunnen we hem volop gebruiken.
Doordat we in de keuken geen plek voor de vaatwasser hebben staat ie boven op de wasmachine in de badkamer, haha!

Kerst

Yes! Voor het eerst kerst bij de schoonfamilie ;). Bram en ik hebben eigenlijk nog helemaal niet super lang dus dit keer was het de eerste keer dat we kerst bij elkaars familie gingen vieren. Het was erg gezellig en hebben lekker gegeten. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik ook wel weer blij was toen we gewoon weer naar ons huisje in Groningen konden.. :p

Naast dit alles heb ik ook verschillende keren heerlijk gefietst en daar enorm van genoten! Zo fietste ik met Ilse naar Klasbak en met Meike naar de Proloog. Over beide kunnen jullie binnenkort meer lezen op het platform!

Wat waren jullie favorieten van december?
Liefs, Kirsten

Over de schrijver
Reactie plaatsen