Mijn doelen voor 2020
08 januari 2020 
3 min. leestijd

Mijn doelen voor 2020

Yes, de eerste volle werkweek van 2020 is al op de helft en ik vind het een goed idee om jullie over mijn doelen van het nieuwe jaar te vertellen. Ik moet toegeven dat dit een klein beetje een SOG* momentje is, maar ik wilde dit gewoon erg graag schrijven.

Een nieuw jaar vraagt toch elke keer weer om nieuwe dromen en doelen. Ik doe niet echt aan goede voornemens, want vind dat je daarvoor niet tot 1 januari hoeft te wachten, ik ben juist voorstander van het meteen toe te passen in je systeem. Vandaag deel ik mijn doelen met jou.

Mijn diploma halen

Het behalen van mijn diploma staat echt wel op nummer 1 dit jaar. Ik heb nog een paar vakken open staan die ik dit komende half jaar af wil ronden. Als ik dit heb afgerond ben ik eindelijk klaar en mag ik mezelf Sportkundige noemen! Ik rond dan de opleiding Associate Degree Sport, Gezondheid & Management af. Binnenkort zal ik nog wel wat meer over de studie delen.

Goed herstellen van mijn operatie

Als je mij al even volgt op Instagram dan weet je inmiddels dat er een operatie aan zit te komen. Ik heb namelijk al meer dan tien jaar een blessure aan mijn schouder en afgelopen zomer lag hij er helemaal uit. Ik heb hier enorm veel pijn aan gehad en in december kreeg ik de uitslag van de MRI. Mijn schouder is op 3 punten niet goed: het labrum is beschadigd aan de voorkant, er zit een deuk aan de achterkant en de banden zijn helemaal opgerekt.. Volgens de orthopeed wordt het een pittige operatie. Ik kijk vooral heel erg op tegen het herstel. Ik ben nog nooit eerder geopereerd en heb dus echt geen idee wat ik kan verwachten. Wel weet ik dat het lang gaat duren en ik in ieder geval het hele voorjaar eruit lig qua echt trainen. Mijn doel is om elke dag op de Tacx te zitten zodat ik nog een beetje het duurvermogen kan blijven trainen. In het begin zal ik alleen maar rechtop kunnen zitten, maar ik hoop dat dit snel vooruit zal gaan. Ik neem jullie uiteraard helemaal mee in het proces!

Als zzp’er aan het werk

Als ik mijn diploma haal wil ik heel graag als zzp’er aan de slag gaan. Natuurlijk gaat mijn platform daar een groot onderdeel van zijn en ik kan echt niet wachten tot dit serieuzere vormen aan gaat nemen. Daarnaast heb ik het nog steeds niet uit mijn hoofd om Personal Body Plan coach te worden en wil ik graag andere bedrijven helpen met hun online marketing. Het mooiste zou zijn als ik hier een mix van kan maken!

Veel kilometers maken

Ondanks de komende operatie is het zeker een doel voor mij om lekker veel kilometers te gaan maken op de fiets. Sinds november rijd ik rond op De Kameleon, de Liv Langma Advanced Disc 1. Hier komt binnenkort nog een artikel over (als die er is zal ik dat hier aangeven). In 2019 reed ik 3134 km en ik hoop daar dit jaar toch wel minstens 4500 van te kunnen maken. Voor mijn sportieve terugblik op 2019 klik je hier.

Meer (video) content maken

Het komende jaar wil ik vooral meer kwaliteit content maken voor op Instagram, maar ik wil mijn YouTube kanaal absoluut niet vergeten. Het editen van video’s vind ik namelijk heel erg leuk, ook om voor andere te doen (dus als je nog een editor nodig hebt..). Het maken van video’s vind ik echt heel tof, je kan er veel creativiteit in kwijt. Wel wil ik mezelf meegeven dat het echt niet boeit wat anderen ervan vinden. 😉

Altijd blijven leren

Ondanks dat ik heel blij ben als ik mijn AD diploma straks in handen heb (daar ga ik gewoon even vanuit, jullie ook toch!?) wil ik altijd blijven leren en mezelf blijven ontwikkelen. Ik ben dol op online marketing en daar wil ik graag meer over leren. Mede daarom ben ik nu ook al bezig met verschillende cursussen van IMU. Momenteel ben ik bezig met een SEO cursus.

*SOG = Studie Ontwijkend Gedrag. Iets wat helaas nog wel eens voorkomend tijdens het studeren van Financieel management, haha..

Liefs, Kirsten
Ps: Vergeet mij niet te volgen op Instagram!

Over de schrijver
Reactie plaatsen