Dit is kirstenboerrigter.cc
08 september 2020 
0 min. leestijd

Dit is kirstenboerrigter.cc

 

Oh ik ben zo blij met dit resultaat! Een tijd geleden zag ik Jansien haar oproep waarin zij vroeg of iemand nog opzoek was naar een bedrijfsvideo. Dat was ik zeker en ik ben erg blij met het resultaat. Dit is wat ik wil met Kirstenboerrigter.cc. 

Vanaf het begin heb ik gezegd dat ik het een plek wil maken waarbij ik mijn persoonlijke avonturen deel waar ik jou mee kan inspireren, motiveren en enthousiasmeren voor het fietsen. Om gewoon lekker naar buiten te gaan en op avontuur te gaan. In binnen en buitenland.

Wil jij ook een bedrijfsvideo laten maken door Jansien? Dan kan je het beste even een kijkje nemen op haar website.

 

Mijn platform, jouw online inspiratieplek voor wielrennen met een persoonlijke touch. 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen