Welke producten gebruik ik om mijn fiets schoon te maken? + winactie
16 oktober 2020 
3 min. leestijd

Welke producten gebruik ik om mijn fiets schoon te maken? + winactie

Je fiets schoonmaken.. Voor veel fietsvrouwen is dat geen favoriet onderdeel van het wielrennen. Ik weet zelfs dat er vrouwen zijn die hun fiets laten schoonmaken door hun vriend! Maar we weten allemaal dat het wel erg belangrijk is om je fiets goed te poetsen. Vandaag vertel ik je welke producten ik gebruik én vertel ik je hoe je nog kans kan maken via mijn Instagram én Facebookgroep op een pakket! Lees je mee?

Bike Cleaner Dynamic Bike Cleaner

Welke producten gebruik ik

Ik wist eigenlijk nooit zo goed welke producten ik moest gebruiken en vond het schoonmaken van mijn ketting en de casette echt een groot drama. Het werd nooit zo mooi schoon en blinkend als dat ie in het begin was, terwijl ik dat natuurlijk wel wil. Gelukkig heb ik daar nu de oplossing op gevonden. Sinds kort ben ik ambassadeur van Dynamic Bike Care en heb ik hele fijne producten om mijn Black Beauty mee schoon te maken.

Het is eigenlijk ook maar een kleine moeite toch.. Die fiets geeft mij zoveel plezier en vrijheid, dan is dit het minste wat ik terug kan doen ;).Dynamic Bike Care CleaningChain Cleaner Dynamic Bike Care

 

Momenteel gebruik ik de Season Bundle producten van Dynamic Bike Care, die je momenteel ook kan winnen.

All Round Lube Dynamic Bike Care

In deze bundel zitten de volgende producten: Bike Cleaner 1L, Chain Cleaner 1L, Protective wax 400 ml, Dry Lube 100 ml en Wet Lube 100 ml. 

Dit is een mooi compleet pakket waar je je fiets weer blinkend schoon mee krijgt.

Hoe gebruik ik deze producten

  1. Plaats je fiets in een fietsstandaard, of zet hem buiten op een handige plek.
  2. Maak je fiets nat met water. Ik doe dit zelf altijd via de gieter. Zo wordt ie helemaal nat en zit je zelf niet helemaal onder haha. Ik heb geen tuinslang, dus daarom vind ik dit de makkelijkste oplossing
  3. Spuit met de Bike Cleaner op de fiets en laat het een paar minuten intrekken.
  4. Ga ondertussen aan de slag met de ketting. Doe de Chain Cleaner op een kwast, of in de chain cleaner tool. Voor het beste resultaat herhaal je dit 2x.
  5. Ga met een doek langs je fiets en haal hiermee het vuil weg en maak hem droog.
  6. Maak de ketting goed droog.
  7. Spuit de Protective Wax op een doek(!) en neem het frame ermee af. Je kan het ook wel op het frame spuiten, maar let goed op dat het niet bij de remmen komt. Het is het handigste om het op een doek te doen. De Protective Wax beschermt je fiets tegen vuil en laat hem mooi glanzen.
  8. Druppel op elke chain een druppeltje Lube. Afhankelijk van het weer gebruik je de Dry Lube, Wet lube of Allround Lube.

Zie hier een korte compilatie van hoe ik de producten heb gebruikt bij mijn fiets.

Dynamic Bike Care season bundle

Hoe maak je kans om dit pakket te winnen?

Ga naar deze foto, volg Dynamic Bike Care & mij op Instagram en vertel waarom jouw fiets zo’n pakket nodig heeft! Dit weekend maak ik de winnaar bekend! Je kan ook kans maken op de prijs als je lid bent van de Fietsvrouwen Facebookgroep! Kan je niet wachten en wil je nu meteen bestellen? Dan kan je via deze link met de code Kirsten20  jouw producten aanschaffen met 20% korting. Van elke aankoop via die link krijg ik een klein percentage.

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen