Kirsten Boerrigter Blogger
Werk
Kirsten Boerrigter
Werk
02/21/2024
1 min
0

Wil jij jouw social media uitbesteden?

02/21/2024
1 min
0

Dan heb ik goed nieuws! Na 1,5 jaar ben ik weer terug om jouw steun en toeverlaat te zijn op het gebied van online zichtbaarheid. Wil jij gewoon lekker ondernemen en heb je geen of weinig tijd voor het onderhouden van je social media? Of wil jij graag ontwikkelen, maar niet het gewone posten in je wekelijkse takenpakket hebben? Kijk dan niet verder! Ik, Kirsten Boerrigter, help je graag! Wat ik ga doen? Dat lees je hier! 

Social Media Manager

Wil jij graag zichtbaar zijn en blijven op social media, maar heb je er geen tijd voor, geen zin in of geen kaas van gegeten? Dan help ik je graag! Vanaf nu hoef je het niet meer zelf te doen. Ik doe het graag met je of volledig voor je. Van te voren spreken we een pakket af en aan de hand daarvan plan ik jouw social media twee keer, vier keer of zes keer per week in. Aan de hand van thema's en rubrieken zorgen we dat we van een sporadische bezoeker groeien naar een betrouwbare fan die regelmatig bij jou terugkomt en zijn/haar aankopen bij je doet.

Social media advies

Vind je het beheren van jouw social media leuk om te doen, past het in je planning, maar wil je graag hulp vanaf de zijlijn? Iemand die met jou meekijkt en meedenkt in ideeën en je vanuit daar advies geeft? Daar help ik je graag mee. Door vooraf een strippenkaart te boeken kunnen we samen aan de slag gaan en help ik jou op maandelijkse basis met jouw social media. 

Content creatie

Ik ben geen fotograaf of videograaf. Kan niet de mooiste plaatjes voor jou maken, maar mijn vaste partners wel! Mijn vriend heeft zijn eigen mediaproductie bedrijf en ondersteunt ons graag met het maken van de mooiste en converterende content. Ben jij op zoek naar een partij die en jouw social media beheert en jouw content maakt? Dan kun je omniaXmedia & Kirstenboerrigter.cc samen boeken. 

Hoe nu verder?

Op de achtergrond ben ik alles gereed aan het maken om dit onderdeel van mijn bedrijf terug te laten keren. Binnenkort verschijnt er op de website, in de header, een nieuwe pagina over het uitbesteden van social media. Uiteraard kun je voor die tijd al contact opnemen om jouw social media uit te besteden. Kun je niet wachten en wil je zo snel mogelijk kennis maken om vervolgens aan de slag te gaan? Mail dan naar info@kirstenboerrigter.nl.

Reacties
Categorieën