Welcome Back Kirsten
Persoonlijk
Kirsten Boerrigter
Persoonlijk
02/13/2024
2 min
0

Hallo, daar ben ik weer!

02/13/2024
2 min
0

Zo, dat is even geleden. Zeg maar gerust ruim 1,5 jaar is het hier stil geweest. Is er niks online geplaatst en heb ik niks met deze website gedaan, behalve betalen zodat ie in de lucht bleef. Mijn focus lag bij andere dingen. Life happens en de groei van Fietsvrouwen gaat mega goed en fijn. Toch bleef het verlangen om weer over van alles en nog wat te schrijven groot. Precies zoals ik ooit begon. Dus dat ga ik hier weer doen. Dat is alleen niet alles, want er gaat wel wat veranderen.

Lifestyleblog

Zonder dat ik al te veel in detail wil treden, zal ik hier ook diensten gaan aanbieden om bedrijven te helpen met social media marketing. Mijn reis verhalen zal ik hier af en toe delen, want ik ben nog steeds dol op reizen en ga regelmatig op pad (voor Fietsvrouwen), maar je kunt ook allerlei andere artikelen hier vinden over onderwerpen die mij bezighouden. Gewoon echt een lifestyleblog van een ambitieuze ondernemer van eind twintig. Ja, je leest het goed, ik word 30 dit jaar en dat komt samen met meerdere dilemma's. Via kirstenboerrigter.cc neem ik je daar in mee.

Ik vertel je over ons fijne huis, de aanpassingen die we willen doen, maar zodra het kan willen wij ook gaan voor een koophuis en zal ik jullie vast meenemen in dat proces. Helaas is dat nog lang niet zover, want eerst is er nog een studieschuld af te lossen en een spaarpot te vullen. Mocht je nog een goudboom hebben en je wil wat delen, dan is het altijd welkom ;).

Social media marketing

Tot een paar jaar terug, ik denk zelfs tot het moment dat ik mijn laatste artikel hier schreef, ondersteunde ik externe (fiets)bedrijven met social media. Dat vond ik leuk en ging best lekker. Tot mijn focus ergens anders kwam te liggen en ik het werk "tijdelijk" aan de kant schoof. Het is tijd om dat weer op te pakken en te onderzoeken. Hierbij wil ik mij focussen op twee doelgroepen, want die ken ik persoonlijk goed en daarbij zie en merk ik ook dat daar vraag naar is. Naast dat ik deze doelgroepen (paardensport/fietssport) wil ondersteunen door hun social media uitvoer te doen, kan ik hen ook helpen met strategiesessies en coaching. Daarover later meer. Kan je niet wachten, dan mag je altijd mailen naar info@kirstenboerrigter.nl.

Fietsvrouwen

Naast dit alles blijft een grote focus op Fietsvrouwen.cc. In de 1,5 jaar is het platform met interactieve community flink gegroeid. We tikken nu bijna de 9.000 members aan en groeien nog steeds. Daar ben ik heel trots op, want het is elke dag hard werken maar dat is iets wat ik met veel plezier doe. Daarnaast is het uiteraard ook vallen en opstaan, want net als ieder ander maak ik ook wel eens verkeerde keuzes en ga ik soms hard onderuit. Een leerzaam proces is het in ieder geval! Op deze website zal ik dus weinig tot geen fietscontent delen, want dat vind je op Fietsvrouwen.cc. Wel vind je hier allerlei andere verhalen die een bijna 30 jarige meemaakt over wel/geen kinderwens, handige items voor in huis, vriendschappen, interieur, tuin (want dat vind ik tegenwoordig helemaal leuk), bakken en koken (mijn grootste ontspanning), boeken die ik heb gelezen.. Ach, waarover ook niet. Mijn ADHD brein gaat alle kanten op dus dat zal hier niet anders zijn.

Reacties
Categorie├źn