De Fietsvrouwen Fietsvakantie bij Sportchalet Viehhofen gaat beginnen
04 september 2021 
1 min. leestijd

De Fietsvrouwen Fietsvakantie bij Sportchalet Viehhofen gaat beginnen

Het is eindelijk zover! Een plan wat vorig jaar begon, staat nu op het punt van beginnen. Vanmiddag stap ik in de auto op naar Duitsland, om morgen aan te komen in Viehhofen. De eerste Fietsvrouwen Fietsvakantie gaat beginnen, ik heb er zin in, maar ben toch ook wel een beetje zenuwachtig ;). 

In de Fietsvrouwen Facebookgroep kwam ik vorig jaar in contact met Maaike, eigenaresse van Sportchalet Viehhofen. Het leek ons beide een leuk idee om een fietsvakantie voor Fietsvrouwen te organiseren en zo geschiedde! In december plaatste ik het online en binnen no time was het uitverkocht. Wooow! Dat was een mooie bevestiging. Het blijft natuurlijk altijd spannend. Je bedenkt iets maar je weet natuurlijk nooit hoe het echt gaat lopen.

De reis hadden we gepland voor in juni, maar door corona moesten wij het verplaatsen. Super balen, maar het was even niet anders. Zelf ben ik wel in juni bij Sportchalet Viehhofen geweest en dat was echt heerlijk. Het was fijn om alvast op verkenning te kunnen, de routes te fietsen, kennis te maken met de familie en content te maken in en over het verblijf. De kers op de taart was voor mij wel dat er direct weer anderen hun vakantie hadden geboekt bij Sportchalet Viehhofen nadat ik daar was. Daar kan ik echt heel blij van worden.

Dat het moment van de Fietsvrouwen Fietsvakantie nu echt bijna zover is, kan ik haast niet geloven. Ik heb er gigantisch veel zin in. Eindelijk met de Fietsvrouwen de bergen in. De plekken laten zien waar ik in juni al zo heerlijk heb kunnen fietsen.. Het is gewoon bijna zover! 😁

Het programma

Morgenmiddag kom ik aan in Oostenrijk, nadat ik vandaag overnacht in Nürnberg. De eerste paar dagen heb ik nog even de tijd om mezelf rustig voor te bereiden, werk af te maken voor Social Media Junkie klanten en blogs te schrijven. Uiteraard hoop ik ook dat ik alvast wat kilometers kan maken op de fiets, maar dat ligt even aan het genezingsproces van de infectie.

De Fietsvrouwen Fietsvakantie start op 9 september. Op de aankomstdag eten we in de avond gezellig met z’n allen. Op 10 september staat de eerste fietstocht op de planning. 11 en 12 september fietsen we ook. In juni heb ik de routes verkend en ik heb daar echt mega veel zin in. Op 13 september checken de Fietsvrouwen alweer uit en blijf ik nog even hangen, om daarna ook weer naar Nederland te gaan.

Ondertussen liggen de plannen er al voor meer Fietsvrouwen Fietsvakanties, ook naar Oostenrijk maar ook naar andere plekken! Mocht je hier over op de hoogte willen blijven, meld je dan aan voor de nieuwsbrief! 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen