Je kunt nu de Fietsvrouwen kleding bestellen!
24 mei 2021 

Je kunt nu de Fietsvrouwen kleding bestellen!

Jaaa! Dit vind ik zo cool! De custom fietskleding van / voor Fietsvrouwen is vanaf nu te bestellen en ik leg je er graag alles over uit. Lees je mee?

Het is al vanaf ik begon met fietsen een droom om een eigen kledinglijn te hebben. Dat ik vorig jaar dan ook ben gaan samenwerken met Kalas Sportswear maakt mij enorm blij, want daardoor is mijn droom werkelijkheid geworden. De afgelopen maanden heb ik kilometers gemaakt in hun kleding, heb ik mijn ideeën verzameld over hoe het eruit zou moeten zien en ben ik helemaal aan de slag gegaan met de look en feel van mijn blog en van SMJ, samen met een vriendin.

En vanaf nu is het te bestellen! Jullie kunnen nu ook in de kleding van Fietsvrouwen gaan fietsen. Dat vind ik zo onwijs tof! Ik ben onwijs benieuwd wat jullie allemaal gaan bestellen.

Je kunt de kleding bestellen via deze link met het wachtwoord fv321.

Ga vervolgens naar de menu items (HEREN, DAMES, KINDEREN) linksboven in de hoek (zie afbeelding hieronder). Vervolgens verschijnt er een uitklapmenu waarin u uw keuze kunt aangeven.

Let op! Alle categorieën waar de tekst ‘CUSTOM' achter staat zijn de artikelen die in design van Fietsvrouwen worden geleverd.

Fietsvrouwen Kleding

Dit geldt dus voor de bovenste rijen, niet waar “kalas collectie” achter staat. Bij de dames zie je alle roze items, deze komen er dan uit te zien zoals de afbeelding hierboven in het design van Fietsvrouwen. Zo kun je zelf helemaal beslissen welke items jij wilt hebben, helemaal passend bij jouw wensen en behoeften. Ben je heel erg bezig met zo aerodynamisch mogelijk en wil je zo min mogelijk windweerstand? Dan wil je dit fietsshirt absoluut hebben. Ben je daar niet mee bezig en wil je gewoon een fijn, comfortabel fietsshirt? Dan is de standaard versie degene die jij wilt hebben!

Het absolute pluspunt van custom fietskleding bij Kalas Sportswear vind ik dat je heel gemakkelijk kunt varrieren in wat je wilt qua kleding. Wil je voor een goedkoper shirt gaan, maar wel een duurdere broek met goed zeem? Dan kan dat! Eerder schreef ik al over de verschillende zemen die ze bij Kalas Sportswear hebben. Zoals je hier kunt zien, kun je alle soorten broeken kopen met 3 verschillende zemen.

Bij de broeken heb je, net als bij de rest, ook de optie tot verschillende materialen. Zo zijn er broeken die gemaakt zijn van de stof Goffrato, wat een resultaat is tussen een test met wielerprofs, en broeken die waterafstotend en alles er tussenin.

Naast de korte bibs en korte mouwen jerseys zijn natuurlijk ook lange mouwen jerseys te bestellen, net als lange bibs, windjacks, mouwloze shirts, bodywarmers en nog heel veel meer! Ik zou zeggen, neem een kijkje in de shop.

Maatvoering

Hoe zit het met de maatvoering? Kun je niet wachten met bestellen – wat ik heel goed snap – dan kun je uiteraard nu direct gaan bestellen! Het is wel belangrijk om even goed te kijken welke maat je nodig hebt.

Via deze link kom je bij de maattabellen. Als je toch even wilt wachten en de items fysiek wilt passen dan moet je nog heel even wachten, ik ga namelijk door heel Nederland verschillende social rides organiseren waarbij ik een passessie er aan koppel. Ik zal dan de paskleding meenemen, die kunnen jullie dan passen en vanuit daar kun je dan direct in de webshop de juiste items bestellen. Om daarna samen een mooie rit te fietsen!

Levertijd

Ik heb er voor gekozen om niet de items in te kopen, maar dat jullie zelf rechtstreeks vanuit de shop kunnen bestellen bij Kalas Sportswear en dat het dan geproduceerd word. Dit zorgt ervoor dat ik niet zelf de bestelling hoef te doen en mij op andere dingen kan focussen. Ik sluit niet uit dat ik het in de toekomst wel ga doen, maar voor nu doen we het zo. Hierdoor is de levertijd zo'n 10-12 weken.

Retour

Zorg dat je echt de juiste maat bestelt want custom kleding van Kalas Sportswear kan niet retour.

 

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down