Dit zijn mijn favoriete items van mijn custom Kalas Sportswear
17 augustus 2021 

Dit zijn mijn favoriete items van mijn custom Kalas Sportswear

Inmiddels fiets ik alweer een paar maanden in mijn eigen custom Kalas Sportswear kleding, dus het leek mij het perfecte moment om jullie een update te geven van mijn items. Wat zijn mijn favorieten en wist je al dat …? 

Custom Fietskleding Kalas Sportswear

Fietskleding is er in overvloed, maar je eigen fietskleding ontwerpen is eigenlijk echt een feestje op zich. Zeker als je een eigen bedrijf hebt is het heel tof om custom kleding te hebben, maar ook als je bijvoorbeeld met je Fietsvriendinnen een eigen setje wilt hebben. Ik bedoel, er is heel veel mooie kleding, maar dat is dan niet zo uniek meer. Met je eigen lijn is dat dan toch anders en dat vind ik gewoon super cool. Daarnaast denken mensen vaak dat je pas aan custom kleding kan denken bij een (hele) hoge oplagen, maar dat hoeft dus niet. In mijn eerste artikel over Kalas Sportswear kun je lezen dat custom kleding al beschikbaar is vanaf 5 items! En daar zit je eerder aan dan je denkt. Denk maar aan een korte bib, lange bib, korte jersey, lange mouwen jersey en een windstopper. Tada! Vijf items! ;). Of als je met 5 vriendinnen allemaal 1 jersey besteld, dan ben je er ook. Perfect dus!

Custom Kalas Sportswear

Voor Social Media Junkie en Fietsvrouwen heb ik twee verschillende custom sets van Kalas Sportswear. Die van Social Media Junkie ontving ik in mei en heb je mij al geregeld in zien fietsen, bijvoorbeeld via Instagram. Eind augustus komt de kleding van Fietsvrouwen en daar kijk ik gigantisch naar uit. Deze ontwerpen heb ik samen gemaakt met de designer van Kalas. Ik had al lange tijd verschillende ideetjes voor fietskleding. Op Instagram sla ik altijd alles op wat ik mooi vind, zodat als ik inspiratie zoek, ik er zo bij kan. Ook op Pinterest zag ik geregeld mooie fietskleding voorbij komen. Die verschillende designs gecombineerd met mijn idee en de kleuren van Social Media Junkie en Fietsvrouwen, stuurde ik naar de designer van Kalas. Daar kreeg ik drie mooie designs van terug en uiteindelijk koos ik het design, waar ik voor SMJ nu alweer een paar maanden in rond rij.

Wat ik zo fijn vind is dat ook als je zelf nog niet veel inspiratie hebt, het team van Kalas Sportswear graag met je mee denkt om zo tot een design te komen wat helemaal bij jou, jouw bedrijf, vriendinnen/vrienden groep … etc past! Echt custom dus!

favoriete item Kalas Sportswear

Mijn favoriete items

Na een paar maanden fietsen in de kleding kan ik inmiddels wel een paar favorieten aanwijzen!
In een eerder artikel schreef ik al over de verschillende zemen die je kunt kiezen bij Kalas. Voorheen fietste ik in verschillende merken en had ik dus ook verschillende broeken met zemen liggen. Harde zemen, dunne zemen, dikke.. Er zit veel verschil in de zemen bij de verschillende merken en ik ben echt heel blij met het 3d zeem van Kalas Sportswear. Ook na het vele wassen blijft het zeem doen wat ie moet doen. Dus dat is voor mij top! Tijdens het fietsen gebruik ik altijd chamoix créme van Kwakzalver, Poeslief, maar daar later meer over. De korte bib met het 3d zeem is voor mij echt een favoriet item. Verder vind ik de korte mouwen aero jersey heel fijn. Volgens mij heb ik deze. Als ik deze draag met een ondershirtje eronder blijft ie heel mooi ademend en hij zit heel mooi strak. Als derde favoriete item is voor mij de lange mouwen jersey zonder fleece. Soms is het namelijk wel wat kouder en wil je geen armstukken aan omdat je weet dat je ze toch niet uit gaat doen, maar is het te warm voor een lange mouwen jersey met fleece. In eerste instantie dacht ik dat ik dit item het minst vaak zou dragen, maar niks is minder waar! Het is het perfecte item in het voorjaar en met ritjes in de avond.

 

Al met al ben ik dus nog steeds super blij met mijn custom kleding en kan ik niet wachten tot de items voor de Fietsvrouwen kleding er zijn. Wist je al dat ook jij die Fietsvrouwen kleding al kunt bestellen? In dit artikel lees je er alles over. Let er op, de productie gaat van start als er minstens 5 items besteld zijn. 

Tijdens het wassen is het wel slim om de rits van de kleding dicht te doen en hem binnenstebuiten te wassen. Ik ben dat zelf met een paar items vergeten en heb daar wel spijt van. Als je het dan ook nog in een waszakje doet, ben je helemaal goed bezig!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down