Bestel nu je Fietsvrouwen Fietskleding!
9 september 2021 

Bestel nu je Fietsvrouwen Fietskleding!

Inmiddels ben ik alweer vijf dagen in het heerlijke Oostenrijk. Vandaag is een speciale dag, want de deelneemsters van de eerste Fietsvrouwen Fietsvakantie komen vandaag aan. Vanavond gaan we samen uit eten en dan staat morgen de eerste tocht op de planning. Maar het is ook om andere redenen een leuke dag, want de shop waar je de Fietsvrouwen Kalas Sportswear kleding kan kopen, staat weer open! 

Vandaag neem ik je mee in hoe het bestelproces werkt, welke items ik zelf heb en meer. Lees je mee?

Fietsvrouwen Kleding

Het proces

Via deze link met het wachtwoord fv321 kun je inloggen in de shop van de Fietsvrouwen fietskleding. Let op: alle kleding waar “custom” achter staat, worden geleverd in het design van Fietsvrouwen, zie hieronder. In de shop staan de standaard roze kleuren, maar ze worden dus geleverd in het design van Fietsvrouwen. Via het uitklapmenu kies je de categorie en kun je door de shop heen scrollen.

Doordat alles nog gemaakt moet worden, kun je helemaal zelf kiezen wat jij wilt. Wil je bijvoorbeeld het 3D zeem met een goedkopere bib? Dan kan dat! Wil je het 3D zeem met een dure broek, dan kan dat ook. Over de verschillende zemen schreef ik eerder al een artikel, om zo het verschil te kunnen laten zien. Bij een custom fietskleding lijn als deze, is het altijd de bedoeling dat er minimaal 5 items besteld worden voor het gedrukt kan worden.

Dit kan dus zijn dat jij 5 items koopt, of dat jij samen met vriendinnen samen 5 items koopt. 5 items gaat dan al om 1 jersey kortemouw, 1 jersey lange mouw, 1 korte bib, 1 windstopper en 1 lange broek, om maar een voorbeeld te geven

Momenteel druppelen de eerste bestellingen al binnen, dus dat is top! 😁 Normaal gesproken duurt het 10-12 weken voor alles vanuit de fabriek binnen is. Je zult de kleding dus krijgen in de herfst, neem dat dus mee in je achterhoofd tijdens het bestellen. Heb je nog winterkleding nodig? Dan is dit het moment om die te bestellen!

Mijn favoriete items

Uiteraard heb ik zelf al een aantal items die ik veel draag en echt tot mijn favoriet behoren. Mijn favoriete korte mouwen jersey is deze. Ik vind deze stof heel fijn zitten, is ademend en sluit heel mooi aan. Vind je deze te duur, dan zou ik deze aanraden, dit is ook het meest verkochte item van de custom kleding van Kalas.

Bij de lange mouwen ben ik mega fan van deze. Dit is een vrij dun lange mouwen jersey, perfect voor de nazomer of lente. Dezelfde dunne stof als het aero korte mouwen shirt, maar dan met lange mouwen. Echt heel fijn! Dit is wel een jersey die je als “extra” kan beschouwen. Wil je echt een dikkere variant, dan zou ik voor deze gaan. Deze zijn niet waterbestendig, dat zijn deze.

Voor in de winter is dit echt mijn meest favoriete item. Voorheen had ik het wel vaker koud met slecht weer, maar als ik deze aan heb, met voldoende laagjes (afhankelijk van de temperatuur) heb ik geen koud bovenlijf meer!

Voorheen had ik nooit een windstopper, maar ik ben nu toch wel heel blij dat ik deze heb. Het is een heel fijn item om over je korte mouwen jersey aan te doen, of als tussenlaag. Zelf heb ik deze.

En dan de korte bibs. Voor ik in Kalas kleding fietste, heb ik verschillende merken aangehad en vond ik de broeken vaak niet mooi. Of ze lubberde al heel snel, geen fijn zeem.. Nu heb ik voor mij wel een fijne combinatie gevonden. Deze broek zit heel mooi, nauw gesloten en geeft een klein beetje compressie. Deze broek heb ik met het 3D zeem erin welke voor mij echt fijn is. Het fijne van de Custom Fietskleding van Kalas Sportswear is dus dat je zelf kunt bepalen welk zeem je bij welke broek wilt. Wil je bijvoorbeeld wel het 3D zeem, maar een goedkopere bib, dan kun je voor deze combinatie gaan.

Als lange broek heb ik deze, die doe ik over mijn korte bibs aan. Voor in de herfst draag ik gewoon arm/beenstukken.

Belangrijk

De custom kleding van Kalas kan niet retour gezonden worden.

Levertijd

Ik heb er voor gekozen om niet de items in te kopen, maar dat jullie zelf rechtstreeks vanuit de shop kunnen bestellen bij Kalas Sportswear en dat het dan geproduceerd word. Dit zorgt ervoor dat ik niet zelf de bestelling hoef te doen en mij op andere dingen kan focussen. Hierdoor is de levertijd zo'n 10-12 weken.

Maatvoering

Van de jerseys draag ik een maat 3, normaal draag ik een m. Bij de bibs heb ik een 4, omdat deze net wat strakker / kleiner valt door het compressie gedeelte. Hier vind je de maattabel van Kalas.

Twijfel je over de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van Kalas!

Fietsvrouwen kleding

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down